AVO Speeltoestellen

2 min gelezen

08.15-2-150x150Review: speeltoestellen bestellen bij AVO Speeltoestellen

Ik heb een eigen camping en was een tijdje geleden op zoek naar een goed speeltoestel voor de speeltuin van mijn camping. In de speeltuin stonden al diverse speeltoestellen, maar één van deze speeltoestellen was al oud, niet meer zo mooi en zeker aan vervanging toe. Om ervoor te zorgen dat de speeltuin nog aantrekkelijk bleef voor kinderen en ik mijn gasten voldoende vermaak kon bieden, heb ik een speeltoestel besteld bij AVO. In deze review lees je hoe ik het bestellen van een speeltoestel bij AVO Speeltoestellen heb ervaren.

Een overzichtelijke website met een groot aanbod

AVO Speeltoestellen heeft een groot aanbod van vele diverse speeltoestellen. Op andere websites zou ik misschien overrompeld worden door dit grote aanbod, maar door de overzichtelijke website van AVO kon ik mij gemakkelijk door de vele pagina’s met speeltoestellen navigeren en had ik al snel gevonden waar ik naar op zoek was.

07.17-400x300
Een goede service

Naast het feit dat het aanbod groot is en de website overzichtelijk, ben ik ook erg tevreden over de service van AVO. De medewerkers van AVO waren namelijk erg vriendelijk, hielpen me met het uitzoeken van een speeltoestel voor mijn camping en waren altijd bereikbaar voor vragen.

10.40-400x300
Een kwalitatief hoogwaardig speeltoestel

Tot slot ben ik zeker te spreken over het speeltoestel dat ik geleverd heb gekregen. Het speeltoestel is namelijk van goede kwaliteit, ziet er goed uit en prikkelt de jonge gasten van mijn camping zeker om in de speeltuin te spelen.