Betonlook in huis? Kies voor een microcement vloer!

2 min gelezen

Ben je uitgekeken op standaard tegels of laminaat en zoek je een vloer met een stoere en moderne uitstraling? Dan is een Microcement vloer wellicht de oplossing waarnaar je op zoek bent. Microcement is een revolutionaire vloerafwerking die de look van beton combineert met de praktische voordelen van een gietvloer. erikspakman.nl, specialist in woonbeton vloeren, vertelt je er alles over.

Strak en naadloos

Microcement bestaat uit een dunne laag microcement die op vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht. Dit zorgt voor een strakke en naadloze vloer, ideaal voor een minimalistisch of industrieel interieur. Maar microcement is niet alleen mooi, het is ook nog eens heel sterk en duurzaam. Hierdoor is een Microcement vloer geschikt voor alle woonruimtes, inclusief de keuken en badkamer.

Redenen om te kiezen voor een Microcement vloer

Microcement vloeren bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele vloeren. Hieronder enkele redenen waarom je voor microcement zou kunnen kiezen:

  • Unieke uitstraling: Microcement zorgt voor een unieke en karakteristieke uitstraling. De vloer heeft een natuurlijke betonlook, maar dankzij de verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden kun je hem helemaal naar jouw smaak personaliseren.
  • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk: Microcement is een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat vuil en stof zich nergens kunnen hechten, waardoor de vloer makkelijk schoon te houden is.
  • Waterdicht en hygiënisch: Microcement is waterdicht en hygiënisch, waardoor hij perfect geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Microcement vloeren geleiden warmte goed, waardoor ze ideaal zijn in combinatie met vloerverwarming.

Waarom kiezen voor erikspakman.nl?

Overtuigd van de voordelen van een Microcement vloer? Dan ben je bij erikspakman.nl aan het juiste adres. erikspakman.nl is een specialist in woonbeton vloeren en heeft jarenlange ervaring met het leggen van Microcement vloeren. Hier zijn een aantal voordele nan erikspakman.nl op een rijtje:

  • Ervaring en kwaliteit: erikspakman.nl werkt alleen met ervaren vakmensen die hoogwaardige materialen gebruiken. Zo ben je verzekerd van een perfect afgewerkte vloer die jarenlang meegaat.
  • Maatwerk: Elke Microcement vloer is maatwerk. erikspakman.nl bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat de vloer perfect past bij jouw interieur.
  • Vrijblijvende offerte: Wil je weten wat een Microcement vloer voor jouw woning kost? erikspakman.nl biedt je geheel vrijblijvend een offerte aan.

De toekomst van vloeren

Microcement is een revolutionaire vloerafwerking die steeds populairder wordt. Met zijn unieke uitstraling, praktische voordelen en lange levensduur is microcement dé vloer voor de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met erikspakman.nl!