Diverse soorten kozijnen

1 min gelezen
steellook kozijnen

Er zijn diverse soorten kozijnen, maar vandaag de dag zijn de steellook kozijnen erg in trek. Deze lijken op oude stalen kozijnen, maar zijn gemaakt van aluminium. Deze zijn geheel onderhoudsvrij en kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. De uitstraling van deze ramen zijn authentiek en dat maakt het juist zo mooi. Tegenwoordig willen mensen hun woning of pand een andere uitstraling geven. Met deze steel look ramen gaat dat zeker lukken. De kozijnen zijn zwart van kleur en niet, zoals veel kozijnen van wit of de aluminium kleur. Het zorgt voor een warme uitstraling en dat is juist geweldig.

steellook kozijnen

Diverse kleuren verkrijgbaar

Ben jij niet echt een liefhebber van de zwarte steel look kleur dan is dat geen enkel probleem. Er zijn namelijk diverse andere kleuren beschikbaar, zoals grijs, antraciet of wit. Het is aan jou voor welke kleur je gaat kiezen. 

Het is over het algemeen bekend dat deze steellook kozijnen bijna geen onderhoud nodig hebben, net zoals alle ander kozijnen die hier te bestellen zijn. Wel is het aan te raden om gemiddeld twee keer per jaar de kozijnen af te spoelen met water. Het beste is om hiervoor warm water te gebruiken en een neutrale zeep. Hiermee blijf je langer plezier houden van deze mooie ramen. Wil je meer informatie krijgen over de aanschaf of onderhoud van deze geweldige ramen, laat het weten!