Geef een nieuwe look aan de inrichting van het huis!

2 min gelezen

Ieder huis beschikt over een andere inrichting. We vinden inspiraties op Pinterest, bij anderen of in verschillende televisieprogramma's, maar weten we toch altijd onze draai hieraan te geven. Zo lijkt het alsof er veel variatie is en je dus volop kunt genieten van de inrichting van je huis, maar zijn er toch veel mensen te vinden die graag verandering zien. In dit blog geven we een aantal tips om het huis een geheel andere look te geven, zoals met het gebruik van led verlichting en led strips!

LED verlichting in huis 

De meeste huishoudens maken tegenwoordig gebruik van LED verlichting. Met moderne LED verlichting zorg je voor sfeer in huis en bespaar je ook nog eens erg veel energie. De LED lampen zijn zuiniger dan bijvoorbeeld gloeilampen, omdat alle energie direct wordt omgezet in licht. Een gloeilamp zet daarentegen een groot deel van de energie om in warmte, waar je natuurlijk niets aan hebt. Een LED lamp zet alle energie om in licht en is een klein wattage hier dan ook al genoeg voor voldoende licht in huis.

Naast felle witte LED lampen, is er ook LED verlichting te krijgen in verschillende warme en unieke kleuren. Een LED strip is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van, waarmee je een unieke look zal geven aan de inrichting van het huis!

Kies voor een led strip!

Een LED strip is een flexibel lichtsnoer en is deze overal in huis te plaatsen. De LED lampjes zijn opeens niet gesoldeerd en zijn ze hierdoor eenvoudig te installeren en te plaatsen op een willekeurige plek in huis. Zo zou je kunnen kiezen voor een LED strip in de woonkamer, maar kun je het ook gebruiken als verlichting in de badkamer of bijvoorbeeld de tuin. De mogelijkheden met een LED strip zijn eindeloos en kun je met een beetje creativiteit een unieke look creëren. LED strips worden vaak geplaatst onder traptreden, achter de bank, maar kun je ook een LED strip gebruiken voor in een aquarium in de tuin. In de tuin kun je namelijk kiezen voor de waterdichte LED strips, waardoor je in alle weersomstandigheden nog altijd kunt genieten van de juiste kwaliteit in de verlichting. 

Een LED strip is te verkrijgen in verschillende kleuren en is het zelfs mogelijk om een LED strip aan te schaffen die meerdere lichtkleuren tegelijkertijd weet af te geven. Plaats een LED strip in huis, onder een meubel of in de tuin, waarna je kunt genieten van de nieuwe look!