Kast speciaal op maat gemaakt door Lundia Arnhem

2 min gelezen
Rob Brandt Design

Wie wil er nou geen op maat gemaakte Lundia kast? Wij in ieder geval wel en daarom kozen we voor Lundia Arnhem. Een mooi en levend bedrijf die mooie Lundia kasten op maat voor u maakt. Toen we dit hoorde twijfelde we niet om er een te laten maken want we waren al een hele lange tijd opzoek naar zo’n mooie Lundia kast. Voor de Lundia kast namen we contact op met Lundia Arnhem.

Rond de tafel gegaan met Lundia Arnhem

Rob Brandt Design

Met Lundia Arnhem hebben we vervolgens samen rond de tafel gezeten. In het gesprek dat we voerde, bespraken we de mogelijkheden. Ook werd er gelijk een ontwerp gemaakt waarin onze wensen waren verwerkt. Het ontwerp was prachtig en dat was ook de reden dat we een akkoord sloten over de Lundia kast. Na een kleine week belde Lundia Arnhem alweer op; de kast was klaar!

Rob Brandt Design

‘’Kast sloot prachtig aan op onze huisstijl’’

De mooie Lundia kast werd vervolgens bij ons huis afgeleverd. De aardige medewerkers van Lundia Arnhem hielpen ons nog even met het sjouwen van de kast. We vonden dit een hele fijne service want zonder hen was het ons niet gelukt om de kast überhaupt binnen te krijgen. Toen de kast eenmaal in onze woonkamer stond, keken we onze ogen uit! De kast sloot prachtig aan op onze huisstijl. We besloten om de kast gelijk te vullen met boeken. Toen we dat hadden gedaan was de kast nog mooier! We bedanken Lundia Arnhem voor het maken van een kast die speciaal op onze wensen is afgericht. Omdat we de bovenverdieping ook een keer willen verrijken met een mooie Lundia kast, onthouden we de adresgegevens van Lundia Arnhem zeker!