Lekker relaxen in mijn inbouw zwembad

2 min gelezen

Gespannen door het werk.. u kent het vast wel. Zelf lag ik echt tegen een depressie aan. Eens kwam een vriend naar me toe en vertelde over een inbouw zwembad, dus ik meteen zoeken natuurlijk. Uiteindelijk kwam ik uit bij de zwembaden van Bodyfit, zag er allemaal heel verzorgd en netjes uit!

Contact en afhandeling

Eenmaal op de site aangekomen, even rondgekeken te hebben, was ik vastbesloten om door Bodyfit een inbouw zwembad te laten maken. Onder het kopje contact even het telefoonnummer opgezocht en een belletje gedaan. Heel klantvriendelijk verder geholpen en direct een afspraak gemaakt om langs te komen. Eenmaal aangekomen in Zeewolde heb ik rondgekeken en weer was mijn indruk hetzelfde als van de site: het zag er allemaal heel verzorgd en netjes uit! Na een tijdje gepraat te hebben met de verkoper en een paar voorbeelden te hebben gezien, zeiden ze dat ik ook een zwembad op maat kon laten maken, geweldig! Na een zwembad uitgekozen te hebben die super bij mijn tuin en woning past, hebben we een afspraak gemaakt om het in mijn achtertuin te laten plaatsen.

Heerlijk relaxen zonder kopzorgen!

Nu ik het zwembad in mijn achtertuin heb, kan ik even rust nemen. Lekker rondzwemmen en ontspannen. Alles wat ik al die tijd nodig heb gehad! Het is ook super gezellig als vrienden meekomen, iedereen neemt zwemkleding mee en het is reuze gezellig, telkens weer. Ik ben een tevreden klant van BodyFit Wellness en zal daar zeker terug komen om andere dingen te laten plaatsen, Ze hebben zelfs sauna´s en stoomcabines!