Lekker schrobben achter je douchewand

3 min gelezen

Niets is zo lekker als een verkwikkende douche wanneer je na een dag hard werken thuis komt na een zweterige dag op kantoor, in de winkel of op het land. Een frisse douche zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel zit. Je voelt je schoon en al je stress verdwijnt door het afvoerputje. Ben je tevreden over je douche? Veel mensen nemen genoegen met de badkamer die zij al jaren hebben, ondanks het feit dat zij voor weinig geld een compleet nieuwe badkamer zouden kunnen hebben. Douche je dagelijks in een douchecabine? Sta je in een douchebak, met zo’n plakkerig plastic gordijn dat altijd in de weg hangt? Of heb je een douchewand van kunststof of glas? Misschien douche je gewoon in de badkuip en maak je de badkamervloer na iedere wasbeurt weer droog met een handdoek. Maar nogmaals; ben je tevreden?

Op zoek naar een goedkope douchewand

Wanneer je voor weinig geld je badkamer wilt renoveren, of simpelweg een nieuwe douchewand bij je bad wilt, zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Bestel een douchewand op maat van je badkamer, zodat het perfect past en er simpelweg fantastisch uit ziet. Wil je dat jouw douche volledig kan worden afgesloten? Dan kies je voor een douchewand met schuifdeur, of een douchewand met draaideur. Of je laat de deur weg en gaat voor een douchewand met luxe inloopdouche. Laat je badkamer er precies zo uitzien als jij wilt. Een zwart badkamermeubel, een zwart toilet en een douchewand met zwart frame. Dat is weer eens iets anders dan het eeuwige steriele wit van de klassieke badkamer. 

Een wel heel chique inloopdouche

Met een Italiaanse inloopdouche voel je je de koning te rijk. In plaats van een douchebak, douchecabine of een drempel, loopt je inloopdouche gelijkvloers met de rest van je badkamer. De vloer loopt een tikkeltje schuin, zodat het water keurig verdwijnt via de afvoer. Met een mooie douchewand is je inloopdouche knus, maar heb je wel genoeg ruimte om jezelf eens lekker in te zepen. En tijdens het afdrogen stoot je niet steeds je hoofd of moet je het plastic douchegordijn van je natte been aftrekken. Achter die douchewand is jouw inloopdouche meer dan het lijkt. Naast luxe en comfort kun je namelijk ook genieten van een wel heel praktische inrichting. Helemaal zoals jij het wilt. Een regendouche, wat massagejets, een handdouche voor wanneer je je voeten eens lekker wilt wassen, maar ook een zeepbakje, tandenborstelhouder en enkele planken voor je shampoo en andere producten. Op de radiator, ver buiten het bereik van spetters maar binnen handbereik, hangt je handdoek kurkdroog op je te wachten. 

Meer dan een goedkope douchewand

Je kunt online terecht voor hoge kwaliteitsproducten waarmee je je badkamer helemaal zelf opnieuw kunt inrichten. In een webshop met een gigantisch assortiment kun je altijd precies vinden wat je in je hoofd had. Van toilet tot whirlpool en van radiator tot stoomcabine. Wil je graag een goedkope douchewand en heb je een streng budget voor jezelf in gedachten? Dan zul je aangenaam verrast zijn door de prijzen die je op de webshop van Douche Concurrent aantreft. Je kunt namelijk producten van topkwaliteit vinden, maar dan voor wel heel scherpe prijzen. Op die manier hoef je geen genoegen te nemen met een douchewand die goed genoeg is, maar kun je de douchewand bestellen waar je hart sneller van gaat kloppen! Veel doucheplezier, alvast!