Lichtkoepel scheelt stroom

2 min gelezen

A44-510x408Welkom beste lezers ik ga het vandaag hebben over mijn woning die heb ik laatst namelijk wat aangepast. Mijn woning had duidelijk meer licht nodig, er zijn natuurlijk meer manieren om dit te kunnen waarmaken maar we wilden wel een oplossing die duurzaam was.Na een goede tip van een kennis hebben we eens opgezocht of een lichtkoepel een goede oplossing zou zijn voor ons probleem en dat bleek zo te zijn dus we hebben er meteen een besteld.Het was natuurlijk wel een hele opgave om zo een stap te zetten want een koepel plaats je niet zomaar, maar ondanks een paar twijfels hebben we het toch doorgezet en zijn we aan de gang gegaan met de voorbereidingen

Het ziet er een stuk beter uit
lichtkoepel_dakbetreding

Na dat wij de lichtkoepel ingebouwd hadden zagen we meteen een groot verschil met voorheen en konden we onze ogen niet geloven dat dit echt zo goed werkte en vonden we het jammer dat we er niet eerder aan gedacht hebben.Gelukkig hebben we er nu wel iets aan kunnen veranderen en hebben we werkelijk een nieuwe huis terug gekregen dankzij de lichtinval dit we nu eindelijk hebben zonder lampen te gebruiken.

Verder besparen we ook nog veel

Een koepel is goed voor je energie rekening. Je hoeft namelijk veel minder lang de lampen aan te houden waardoor je dus minder stroom verbruikt. Een koepel werkt in principe het zelfde als een raam alleen dan beter omdat je dus licht van boven krijgt. Ben je opzoek naar een leuke koepel bekijk dan de website!