Luchtslang kopen voor nieuwe kweektent

1 min gelezen

Mijn nieuwe kweektent is bijna zover! Ik heb er zin in om echt van start te gaan. Maar niet voordat ik nog een aantal dingetjes heb uitgevogeld. Ik moet nu bijvoorbeeld een goede luchtslang kopen, om alles op een prima klimaat te houden. Het is een heel gedoe, maar als je eenmaal begint merk je, merk ik althans, dat het steeds leuker wordt. Zo kun je het zo erg perfectioneren dat je zeker weet dat het niet meer mis kan gaan. Voorheen kweekte ik ook al, maar dat deed ik in een ruimte van een ander.

Growexpert

Ik had niet veel zeggenschap over de spullen en producten, terwijl ik er wel een sterke mening over had. Al met al heb ik ontzettend veel geleerd daar en was ik zelfverzekerd om een eigen tent te starten. Ik heb altijd groene vingers gehad dus ik doe het allemaal met veel plezier. De voedingsstoffen zijn al in huis. Ik hoef alleen maar te aarden! En, niet te vergeten, een luchtslang kopen. Ik heb een vast adres waar ik eigenlijk alles vandaan haal, de kwaliteit is altijd top, vooral als je kijkt naar de prijs. Ook zijn ze erg behulpzaam en kunnen ze je vaak advies geven. Dit helpt dus echt om meer informatie te willen. Een aanrader.