Maatwerk teakhouten meubel

2 min gelezen
Maatwerk meubelen

Onlangs hebben wij een zeer mooie teakhouten meubel laten maken. Hiervoor waren wij al een tijd op zoek gegaan en hebben diverse winkels bezocht. Allemaal erg vermoeiend en het resultaat was, niks gevonden. Er waren genoeg winkels waar leuke spullen stonden. Maar sommige waren erg duur, of niet groot genoeg om in onze woning te zetten. In andere gevallen zagen wij genoeg leuke spullen staan, maar deze pasten weer niet binnen ons budget. Wij waren namelijk op zoek naar ene zeer mooie kast, waar genoeg spullen in opgeborgen konden worden. Tevens wilden wij hier een soort bureau hebben waar je eventueel met een laptop aan kon zitten. Ideeën hadden wij genoeg, alleen niet de juiste winkel gevonden, die dit verkocht.

Fraaie kast laten maken

Naar het Teakhuis

Inmiddels hadden wij de zoektocht naar zo een model kast al opgegeven. We moesten het maar doen met de spullen die wij al in onze woning hadden staan. Tot wij op een verjaardag waren en hier werd gesproken over maatwerk meubelen. Meteen de naam genoteerd en bij thuiskomst op het internet gaan kijken. Geweldig, want hier is het mogelijk om onze kast te laten maken.

Meteen hier een afspraak gemaakt en tijdens een eerste gesprek onze wensen kenbaar gemaakt. Er werd meteen een schets gemaakt en langzaam aan zagen wij onze kast, op papier verschijnen. Bij goedkeuring vanuit onze kant werd deze schets naar de producenten in Indonesië gestuurd. Eindelijk hebben wij de kast in huis staan waar wij al een hele tijd naar op zoek waren. Een zeer mooi en uniek model.