Mooi huis laten bouwen voor mijn familie!

1 min gelezen
Droomhuis-bouwen

Een mooi huis laten bouwen voor mezelf om in te wonen was altijd al een droom geweest en vol trots kan ik zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden! Via Blauhuis heb ik namelijk een prachtig huis naar eigen ontwerp laten bouwen en deze is vorige maand opgeleverd. Ik ben zo blij met het resultaat en kan niet wachten om hier met mijn gezin te gaan wonen.

Alles naar wens ontwerpen

Ik had natuurlijk ook voor een normaal koophuis kunnen gaan, maar de huizenprijzen rijzen tegenwoordig de pan uit. Daarom dacht ik op een gegeven moment dat een huis laten bouwen misschien wel een beter idee zou zijn! Het voordeel hiervan was dat ik het huis helemaal naar eigen smaak kon ontwerpen. Als je namelijk een huis van iemand anders koopt, dan zijn er vaak toch dingen die je misschien liever anders had gezien. Ontwerp je je eigen huis, dan kan je gewoon meteen zelf bedenken en ontwerpen wat je het liefst zou willen! Het bouwen heeft ongeveer een jaar geduurd, maar vorige maand was het dan eindelijk klaar. Ik heb de sleutel meteen gekregen en ik kan je vertellen dat het huis echt heel mooi geworden is. Alles is ook supernetjes afgewerkt en het huis is nog mooier dan ik in het mijn hoofd had bedacht!