Uiteindelijk bleef Klimaatservice Ambacht in mijn ogen de beste en de voordeligste

1 min gelezen

Omdat ik mij zo interesseer in alles wat te maken heeft met wonen en dergelijke, heb ik van mijn ouders de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een goede, duurzame en goedkope cv ketel. Die van hen is erg oud en het is nog maar de vraag of de ketel die zij hadden de winter nog wel zou kunnen volmaken. Dit zijn natuurlijk zaken die je wilt voorkomen en daarom was het tijd voor actie. Gelukkig is het nog niet zo heel erg koud en ben ik eens even goed gaan kijken en vergelijken op internet naar een goed adres. Telkens kwam ik weer terug bij Klimaatservice Ambacht en toen had ik het juiste adres gevonden en ben ik hiermee naar mijn ouders gegaan. 

Gelukkig had ik voor hen het juiste adres gevonden en zitten zij er nu weer warmpjes bij

Het is erg prettig dat mijn ouders mij zo vertrouwen en dat zij direct contact hebben opgenomen met Klimaatservice Ambacht voor het laten vervangen van de ketel. Ook hebben zij ervoor gekozen om hierbij een onderhoudscontract bij af te sluiten zodat zij de aankomende jaren hier zelf niet meer naar om hoeven te kijken. Deze aanrader mocht dan ook niet ontbreken op mijn site, en hopelijk kan ik voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe cv ketel een hoop zoekwerk uit handen nemen door hen van mijn verhaal te overtuigen.