Van analoge weegschaal naar Beurer personenweegschaal

2 min gelezen

svg_beubf54-toffee-kleur_1Ben jij recentelijk verhuist en moet jij nog een aantal dingen kopen zoals bijvoorbeeld een weegschaal? Dan heb ik een adresje voor jou waar je dit het best kunt doen. Ik heb hier zelf namelijk ook mijn weegschaal gekocht toen ik laatst naar mijn nieuwe woning ben verhuist. Ik had eerst nog zo’n oude waar je alleen het gewicht kon zien. Hij was niet eens digitaal, het was voor mij toen dus zeker tijd om een nieuwe te halen. Omdat ik zo te spreken ben over de diensten waar ik mijn huidige weegschaal heb gehaald ga ik die site met jullie delen. De site waar ik mijn weegschaal, overigens ook nog andere dingen gekocht heb heet shopvoorgezondheid.nl. Ik heb hier dan ook een echte Beurer personenweegschaal gekocht. Nu zullen sommige van jullie misschien niet bekend zijn met dit merk. Daarom wil ik hier dan ook dieper op in gaan.

Kennen jij het merk Breuer weegschaal al?

svws-beurer-bf750Met een Breuer weegschaal kun je jezelf wegen en je eigen gewicht makkelijk aflezen op de weegschaal. Hier is dan ook veel aandacht aan gegeven, omdat het scherm echt duidelijk zichtbaar is. Toen ik op de site van Shop voor Gezondheid kwam zag ik dat het assortiment van dit merk erg uitgebreid was. Zo zijn de dus verkrijgbaar in veel verschillende motieven en kleuren. Het merk Breuer heeft overigens ook analoge weegschalen, dit omdat sommige mensen hier gewoon nog steeds van houden. Zelf heb ik dus voor een digitale gekozen, om jullie hier een beeld van te geven, zal ik er een afbeelding van bijzetten in dit artikel. Diegene die ik heb meet zelf de BMI, vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en botmassa. Hiermee krijg ik dus een veel beter beeld van mijn gewichtssamenstelling. Dit draagt er dus bij aan toe dat ik beter kan beoordelen of mijn lichaam echt gezond is. Wil jij dit dus ook in jouw badkamer hebben? Dan adviseer ik jou echt eens hun site te bezoeken.

logo