Wilt u misschien ook een screen kopen?

3 min gelezen

Ik heb al een tijd een huisje in het zuiden van Nederland waar het in de zomer lekker warm wordt. Ik kom er dus ook graag in de zomer, als het vakantie is, om lekker een weekje uit te rusten of om vrienden mee naartoe te nemen. Het is natuurlijk heerlijk dat het daar altijd een stukje warmer is, maar af en toe wordt het wel een beetje te veel. Het huisje heeft veel ramen, dat vind ik mooi, omdat er dan veel licht binnenkomt. In de winter is het ook heel fijn, omdat het huisje dan door de zon lekker opwarmt. In de zomer kan de zon wel een beetje een andere werking hebben, het kan dan af en toe te warm worden. De zon staat namelijk behoorlijk op de ramen gericht en daardoor wordt het op een warme dag bijna ondraaglijk warm binnen. Hier wilde ik iets aan doen, want het doet wel echt af aan het comfort in het huisje, ik wilde daarom graag een screen kopen. Ik hoopte dat ik daardoor een beetje zon kon weghouden uit het huis. Ik vond het bij een screen kopen wel belangrijk dat de screen niet gaat klapperen in de wind, want dat geluid vind ik echt heel erg irritant. Ik ben toen maar eens op zoek gegaan online of ik ergens een mooie screen kon kopen. Ik kwam toen uit op de website van directeenrolluik.nl, waar je dus een screen kunt kopen. De website ziet er super netjes en overzichtelijk uit, dat vond ik direct een goed teken. Ik heb even rond gesurft op deze website om te kijken wat ze allemaal te koop hadden en gelukkig kon je daar ook een mooie screen kopen. Ik heb even contact met ze opgenomen om te vragen welke screen ze mij zouden aanraden. Ik kreeg een hele aardige meneer aan de lijn die mij van alles kon vertellen over welke screen ik zou moeten kopen. Deze meneer had duidelijk verstand van zaken en heeft goed geluisterd naar de dingen die ik belangrijk vond. Aan de hand daarvan heeft hij mij iets goeds aangeraden en heb ik besloten deze screen te kopen.

Ik ben erg content dat ik deze screen ben gaan kopen

Toen de screen eenmaal geïnstalleerd was, was ik super blij. Op dat moment was het namelijk al erg warm en kon ik de screen die ik was gaan kopen goed gebruiken. Het werd direct een stuk minder warm in het huisje, wat ik erg prettig vond. Ook heb je er verder weinig last van, dus dat is top. Ik was ook erg content met het advies dat ik had meegekregen van de klantenservice. Daarnaast kon je merken dat de kwaliteit echt top is.

Wordt uw vakantiehuisje ook altijd zo warm?

U kunt kijken of het iets voor u is om hier een screen te kopen. Ik ben daar erg blij mee. Kortom:

  • De kwaliteit van de screen is zeer hoog.
  • De klantenservice is deskundig.
  • Het aanbod van de webshop is leuk.

Kortom, ik kan een screen u zeker aanraden.

Lees meer…