Zoek eens op dakdekker Amstelveen!

1 min gelezen

Tja, het dak lekt! Balen aangezien ik niet zelf de middelen heb om dit probleem op te lossen. Enige mogelijkheid wat ik dan nog heb op dit moment is te gaan zoeken op het internet naar dakdekker Amstelveen. Hopelijk vind ik deze snel aangezien we richting de herfst periode gaan en ik er niet op zit te wachten dat de lekkage erger wordt. 

favie-logo-387x86

Dankzij het zoeken op het internet heb ik wat dat betreft genoeg bedrijven gevonden die mij konden helpen, ook Onderhoudsbedrijf Favié valt onder de gevonden bedrijven. In de tussentijd had ik al contact gezocht met een paar bedrijven om de kosten te weten alvorens ze van mij langs mogen komen. Uit schrik heb ik bij een paar al de hoorn erop gegooid! Wat kan een bedrijf duur zijn zeg, bij Onderhoudsbedrijf Favié hoef jij je daar dus geen zorgen voor te maken. Hier is het namelijk mogelijk om je dak te laten maken voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Deze prijs had ik elders nog niet gehoord waardoor ik ervoor heb gekozen om hun in te huren zodat ze het dak( hopelijk) kunnen maken!