Aanrader: Hovenier Alphen aan den Rijn!

1 min gelezen

Hovenier
Als je druk in de weer bent met het verbouwen van je woning schiet de tuin er in de meeste gevallen nog wel eens doorheen. Wijzelf zijn namelijk ook bezig met het verbouwen van onze woning, zowel binnen als buiten komt te pas. Deze keer merkte ik aan mezelf dat ik me nogal begon te irriteren aan de tuin. Mijn tuin is namelijk erg saai en vindt het niet bepaald gezellig om in de tuin te zitten. Hier wil ik verandering in brengen echter heb ik er geen tijd voor om dit zelf te doen, ik zal het moeten uitbesteden. Hovenier Alphen aan den Rijn was het eerste waar ik dan aan dacht! Vrienden van mij hebben ook de tuin laten doen door hun en die is erg mooi geworden!

Waarom juist hun?logo

Normaal gesproken ben ik vrij lastig als het gaat om een goede hovenier uit te zoeken. Ik wil namelijke goede zorg voor mijn tuin hebben maar ook de mensen die er komen te werken moet ik een goed gevoel bij hebben. Mijn vorige hovenier heb ik daardoor afgezegd en dit wilde ik in de toekomst toch wel voorkomen. Bij Hovenier Alphen aan den Rijn had ikzelf een prettig gevoel en dat al tijdens ons telefonisch contact! Aankomende week komen ze bij mij langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat mijn wensen zijn!