ACHTERTUIN SCHADUW IDEEËN

2 min gelezen

het verkoelen van uw tuin en bescherm uzelf tegen de zinderende zon.

Ik hou ervan om in de zomer onderhoud te doen in mijn achtertuin, dus toen ik verhuisde naar mijn huis met een tuin die absoluut geen schaduw had, wist ik dat ik er iets aan moest doen. Na deze schaduw oplossingen voor de tuin en een aantal patio decoratie ideeën was ik helemaal klaar om vrienden uit te nodigen voor een tuinfeest (Bron: https://www.rainbow-collection.nl/).

Als u een achtertuin heeft die op het zuiden zit dan kan het bijna onmogelijk zijn om te genieten van het zomerweer buiten, aangezien u continue zon zal hebben. Dat is waar deze achtertuin schaduw ideeën van pas komen.

Toen ik voor het eerst verhuisd naar mijn huis, mijn achtertuin was gewoon een plat stuk vuil (en onkruid!) met geen schaduw te vinden. Dus ik moest een aantal van deze achtertuin schaduw ideeën benutten om mijn tuin draaglijk te maken in de zomer.

Dit is de lijst van achtertuin schaduw ideeën die ik heb gedaan, evenals een aantal waar ik nog steeds over zit na te denken om toe te voegen.

  • BOUW EEN TUINHUISJE
  • BOUW EEN PERGOLA
  • VOEG EEN PERGOLA COVER TOE
  • MAAK EEN DIY OUTDOOR SCHADUW LUIFEL
  • HANG WAT ACHTERTUIN SCHADUW DRIEHOEKEN OP

Over het algemeen kost het veel werk om een DIY project aan te pakken, maar mocht u de tijd hiervoor hebben dan is het zeker de moeite waard. Deze ideeen creeren namelijk niet alleen schaduw in uw huis, ze geven ook sfeer aan de tuin en kunnen gezien worden als decoratie stukken. Mocht u toch niet de tijd hebben om een DIY project aan te pakken dan kunt u altijd kiezen voor het laten maken van deze projecten, of een parasol, of een knikarmscherm.