Bij Bouw-handel.nl een lichtkoepel gekocht

1 min gelezen

Vanaf het moment dat wij onze keuken naar de garage hebben verplaatst, balen wij al van te weinig licht in de garage. Zodoende heb ik ervoor gekozen om weer eens de website van Bouw-handel.nl erbij te pakken. Zij hebben toen die tijd ook een prachtige koepel voor onze uitbouw geleverd. Hierdoor ben ik dan ook zeer tevreden over dit bedrijf en zullen wij hier graag weer gebruik van maken.

Woning renoveren

Normaal gesproken zijn wij vrij handig in het renoveren van onze woning. Vrijwel alles kunnen wij wel renoveren, mits wij hier de middelen voor hebben uiteraard. Nu dat wij onze keuken hebben verplaatst naar de garage, houden wij een ruimte over om onze woonkamer eens flink uit te breiden. En dan heb ik het nog niet gehad over de eetkamer!

Nu afmaken

Aangezien de keuken recent is verplaatst ben ik alleen nog op zoek naar een leuke lichtkoepel voor op het dak. Door eens in het assortiment van Bouw-handel.nl te kijken wist ik het meteen! Zij hanteren aantrekkelijke kosten om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Door het assortiment te bekijken van dit bedrijf heb ik vervolgens de keuze gemaakt voor een witte koepel. Hiermee creëer je een zee van licht en hoeven wij niet continu de lampen aan te houden. Zelfs het bestellen van producten verloopt zo soepel bij dit bedrijf! Ik ben in ieder geval onwijs tevreden en zal hier vaker terugkeren als wij weer iets nodig hebben.