Bij Max polo’s heb ik een bestelling gedaan waar iedereen het mee eens was

2 min gelezen

Een polo bedrukken bij Max polo’s kan ik zeker aanrader omdat ik en mijn collega’s hier erg tevreden over zijn. Eén dag in de week help ik bij mijn oom mee in zijn bedrijf. hij is hovenier en verkoop ook tuinplanten e.d., nu heb ik een tijdje geleden de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar bedrijfskleding. En dus ben ik hier eens voor gaan zitten. Al snel kwam ik deze site tegen en toen ik deze aanklikte zag ik in één oogopslag al dat ik hier aan het juiste adres was voor het geen wat ik in mijn hoofd had. Dit gaat om een polo die uiteraard moet worden voorzien van het bedrijfslogo, een goede pasvorm en deze moet natuurlijk ook na een aantal wasbeurten nog mooi zijn van kleur. Dit alles kun je dan ook zeker wel bij deze firma verwachten, daarom ben ik ook op het idee gekomen om dit bericht te plaatsen op mijn site.

Hier vind je voor een goede prijs ook die goede kwaliteit

Bij Max polo’s heb ik dan ook snel en eenvoudig een bestelling kunnen doen. Toen deze binnen was en ik de polo’s ben gaan uitdelen kreeg ik al snel een leuke reactie hierover. Ik vind het erg representatief staan nu iedereen te herkennen is aan deze polo. Mijn oom complimenteerde mij dat ik niet alleen verstand heb van tuinen, wonen en inrichten maar ook nog eens van mode. Nou, ja laten we niet overdrijven. Ik vond het leuk om dit te verzorgen maar toch ga ik mij weer bezig houden met wat ik het liefst doe.

Meer berichten