Bouwbedrijf Friesland

1 min gelezen
modelwoning

Laat je inspireren door het Bouwbedrijf Friesland. De naam van dit bedrijf is Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. en hebben al meer dan 40 jaar ervaring. In deze jaren hebben zij vele prachtige woningen gerealiseerd. In verschillende etappes kunnen zij de mooiste droomhuizen ontwerpen en bij goedkeuring aan jouw kant, ook bouwen. Zij werken met diverse systemen en eentje ervan is de houtskeletbouw, afgekort HSB. Hiermee wordt een houten draagconstructie toegepast en een huis of gebouw. Het is hierdoor mogelijk om de kosten een stuk lager te houden, omdat dit materiaal lichter is en hierdoor aan andere eisen moet voldoen.

Houtskeletbouw

De prefab bouwmethode

Een huis laten bouw daar komt best wel veel bij kijken. Helemaal wanneer jij echt een droomhuis wilt hebben en deze vanaf de eerste steen naar jouw eigen wensen wilt laten maken. Veel gebouwen en huizen worden vandaag de dag volgens de prefab methode gemaakt. In de fabriek worden al grote delen gemaakt en deze kunnen dan naar de plaats van bestemming worden gebracht waar de rest van de bouw plaats vindt. Voordeel is dat je hiermee veel tijd en geld kan besparen.

Huis bouwen

Een droom huis hebben wij al eerder laten bouwen door Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. en daarom weten wij dat dit bedrijf heel vele kennis in huis heeft. Ook de service die je hier krijgt is geweldig. Wij hoefden er dan ook helemaal niet over na te denken welk bedrijf wij gingen benaderen voor de uitbouw van onze woning.