Boxspring

2 min gelezen

stockholm_elektrisch_ladyhb_actieMijn zoon is met mij een kijkje gaan nemen naar een nieuwe boxspring. Omdat ik steeds meer moeite heb met opstaan, is mijn oude bed niet meer voor mij geschikt. Mijn oude bed is redelijk laag en voelt vrij stijf aan. Nu hebben wij in de afgelopen jaren ons huis in zijn geheel laten verbouwen en nieuwe meubels aangeschaft. We vinden dan ook dat een goed bed dan ook niet mag onderbreken. We hebben gehoord dat het hebben van een boxspring nu helemaal in is. Ik dacht als ik er dan zelf een aanschaf, kan mijn zoon natuurlijk niet onderdoen. Mijn zoon mocht van mij ook een nieuw bed uitkiezen en ook hij is helemaal weg van het design van een boxspring.

We zijn gaan kijken in verschillende winkels. De kamer van mijn zoon is niet zo heel groot, dus hij wilde iets dat tussen een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed in zat. Uit eindelijk kwamen we verschillende twijfelaar boxspring bedden tegen, dit was precies waar hij naar zocht. Het bed is niet al te groot en ook niet al te klein. Mocht zijn vriendin blijven slapen, dan kan die er ook gewoon gezellig naast liggen. Hij vond een mooi model en deze is uiteindelijk afgestemd op zijn persoonlijke voorkeur, inclusief hoofd en voetenbord. denmark-boxspring-v1

Zelf was ik op zoek naar een twee persoonsbed voor mij en mijn vrouw. Het moest een hoge boxspring zijn, dit maakt het gemakkelijker om in het bed te stappen. Na even rond gekeken te hebben kwam ook in een mooi bed tegen. Het bed had precies de goede instap en we konden hem in zijn geheel zelf samenstellen. Ook bij mij werd de boxspring geheel naar een persoonlijk slaapvoorkeur samengesteld.