De Laurier Novita bestellen op de website van Haagplanten Heijnen

1 min gelezen
Laurier kopen

De Laurier Novita is een plant die vaak als haag wordt gebruikt in Nederland. Dit komt doordat de plant het gehele jaar zijn groene kleur houdt.  Zo blijft jouw tuin het gehele jaar door mooi groen. Als je deze haag puur als privacy gebruikt, dan is het ook fijn dat hij het hele jaar zijn bladeren vasthoudt. Hierdoor kan jij gerust in jouw eigen tuin zitten zonder gezien te worden. Het bestellen van deze Laurier Novita kan heel eenvoudig via de website van Heijnen.

Laurierkers

De website

De website van Haagplanten Heijnen ziet er heel netjes en duidelijk uit. Ook kan je meteen zien welke planten en hagen zijn in het assortiment hebben. Als je een plant hebt gevonden, dan kan je deze bestellen door op meer informatie te klikken. Je kan hier kiezen hoeveel je er wilt en wat de prijs zal doet als je er meer besteld. Ook staat erbij hoe ver je ze van elkaar af moet planten en wat voor een wortel de plant heeft.

Laurier

Vraag het de expert

Als je met een vraag rondloopt over het plaatsen van een haag of de soort haag? Dan kan je de expertise van Haagplanten Heijnen inschakelen. Deze experts vertellen je graag hoe dat dit het beste geplant moet worden. Neem gerust een kijkje op deze website en bestel vandaag nog!