De perfecte picknick met Outdoorchef

2 min gelezen

Wat is de perfecte manier om een feestje te vieren in de zomer? Nou, waar denk je aan bij de zomer? Zon, parkje, vrienden, relaxen…inderdaad, een picknick! Een picknick is het perfecte feestje in de zomer. Dit omdat je buiten bent in de frisse lucht en dus kan genieten van de zon en de natuur. Ten tweede omdat je samen met je vrienden bent, en zeker na het afgelopen jaar je meer dan genoeg ruimt wilt om eventueel afstand te houden. Ten derde kan je buiten lekker genieten van het eten en drinken. Bij een picknick neemt vaak iedereen wat mee, denk aan een taartje, wat flesjes rosé, stokbrood met snacks en natuurlijk niet te vergeten; de Outdoorchef Kensington. De wat? Ja, de barbecue natuurlijk! Geen een picknick of ander parkfeestje is compleet zonder een goede barbeque. Mensen willen altijd eten, en koud eten gaat op een gegeven moment je niet in de koude kleren zitten!
Een lekkere warme hamburger, wat gegrilde groentes of wat warme kipkluifjes gaan er altijd wel in. Zorg dat jij dus een outdoorchef in huis hebt om mee te nemen voor al je afspraken buiten de deur!

King of the jungle (of het park).

De naam van de bbq is outdoorchef, maar de échte outdoor chef ben jij natuurlijk. De koning van het feest is de man of vrouw die de bbq aan zet en voor iedereen lekker eten begint te grillen en bakken. Asperges blancheren? Een paprikaatje erbij? Waarom niet! Met een goeie bbq is het zo gepiept. Roept u maar! Iedereen weet dat een feestje in het park in de middag begint en pas diep in de avond eindigt. We hebben kaarsjes mee of LED lampjes op zonlicht, of we steken natuurlijk een vuurtje aan! Wat is er gezelliger dan een kampvuur op een zomeravond? Zet daar een akoestische gitaar bij en je hebt het begin van een romantische comedy.

Of je nou goed kan grillen of geen baas bent met de bbq, er zit voor iedereen wat bij. Heb je liever een mobiele kleine bbq die je zo kan meenemen vanuit je achtertuin, dan zit je bij ons goed. Heb je liever een stevige jongen die lekker ouderwets op hout of kolen zijn werk doet? Dan zit je ook bij ons goed. Heb je liever een mini, of een andere kleur, of op gas? Drie keer is scheepsrecht; je zit bij ons goed. Als je nog geen bbq in huis hebt, dan ben jij dus degene die het stokbrood moet snijden!