De slotenmaker Amsterdam

2 min gelezen
Slotenmaker Amsterdam

Dankzij de Slotenmaker Amsterdam, was ons probleem snel verholpen. Nog nooit hebben wij naar dit bedrijf hoeven bellen, maar nu zijn wij hun zeer dankbaar. Na een avondje gezellig uit eten te zijn geweest, keerden wij naar huis terug. Omdat het begon te regenen waren wij een beetje gehaast om binnen te komen, te gehaast, kan je beter zeggen. Want op het moment dat wij de sleutel om wilden draaien brak deze af. Je zal zeggen een sleutel die afbreekt? Ja het kan dus heel makkelijk. Het probleem was dat we niet de deur open konden maken, de toegang tot onze woning was onmogelijk. Toch maar even bij de buren aangebeld en hier kregen wij een telefoonnummer die je in dit soort zaken kan bellen. Het was het nummer van de Slotenmakers24-7amsterdam.

Slotenmaker Amsterdam

Bijzonder goed geholpen door de Slotenmaker Amsterdam

De naam van dit bedrijf zegt het al, 24/7 service. Dat was ons geluk, want in de avond is het vaak lastig om een bedrijf te vinden. Meteen nadat wij het betreffende nummer hadden gebeld, kregen wij een medewerker aan de lijn. Nog geen half uur later stond er al een monteur aan de deur. Deze heeft ons slot gemaakt. Door middel van het frezen van ons oude slot en deze eruit te halen, kon er een nieuw slot erin geplaatst worden. Deze handeling moet op een zeer professionele manier worden gedaan en dat kan je met een gerust hart aan dit bedrijf over laten. Zo een snelle service heb ik nog nergens meegemaakt. Snel en bijzonder vakkundig.

Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Wat waren wij blij dat wij zo snel geholpen werden door Slotenmakers24-7.amsterdam. Zonder dit bedrijf waren wij zeker niet zo snel in ons huis gekomen.

De diensten die dit bedrijf geeft zijn enorm. Zij werken dan ook volgens het politiekeurmerk veilig wonen. Het is hier mogelijk om hun hulp in te schakelen voor diverse dingen, zoals:

  • Deurslot vervangen
  • Spoedhulp
  • Inbraakbeveiliging

Een goede tip, sla het telefoonnummer van dit slotenmakersbedrijf op in jouw mobiel. Mocht je het nodig hebben, kan je meteen bellen.

Meer berichten