Dolgelukkig met mijn bestelling bij Teakhoeve

2 min gelezen

logo-teakhoeveBen jij op zoek naar buiten- of binnenmeubilair zoek dan niet verder! Neem een kijkje op teakhoeve.nl. Ik heb er zelf al een zeer positieve ervaring mee gehad. Zoals jullie inmiddels over mij gelezen hebben was ik dus op zoek naar een nieuwe tuinset. Deze heb ik dan ook gevonden en besteld bij Teakhoeve. Je kunt bij hun alles wat op de website staat bestellen. Nu ben ik misschien een beetje ouderwets maar ik wou de tuinset graag eerst met eigen ogen bekijken. Dus, nadat ik de perfecte tuinset gevonden had heb ik gebeld met hun klantenservice. Dit met de vraag of het ook mogelijk was om alles te bekijken. Mij werd al direct verteld dat dit geen probleem was, gelukkig dacht ik, want de tuinset zag er echt heel mooi uit! Eenmaal in Kaatsheuvel liep ik de showroom binnen en ze herkende mij al gelijk. Ik heb, de inmiddels mijn tuinset bekeken en ik kon niet stoppen met lachen. Ik was zo vrolijk en mijn dag kon echt niet meer stuk.

foto2

Alle meubilair van teakhout

IMG_5322Toen ik in gesprek was met de verkoper vroeg ik van welk hout de tuinset gemaakt is. Hij vertelde dat alle producten van teakhout gemaakt worden. Ik heb daar dan ook gelijk de bestelling afgerond. Ik ben dan ook niet anders dan positief over de firma Teakhoeve. Ik kan dan ook met een gerust hart iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken voor de mensen die op zoek zijn naar binnen- of buitenmeubelen. Mij werd verteld dat de levering snel is en na mijn enthousiasme wil ik het dan ook zo snel mogelijk in huis hebben. Maar dit gaat zeker goed komen. Duis wil je net als mij kwalitatieve maar betaalbare meubels, dan weet je waar je moet zijn!

 

 

Meer berichten