Een barkruk kiezen bij een lage bar

1 min gelezen
barkruk 65 cm

Het kiezen van de juiste barkruk kan wellicht al een hele opgave zijn, want je moet namelijk wel rekening houden met de hoogte van je barkruk, daarnaast moet je ook rekening houden met de hoogte van je bartafel. Je barkruk moet er dan wel onder passen en je moet ook genoeg ruimte hebben om dan aan je bartafel te kunnen zitten. 

Zo zijn er dus verschillende factoren waar je op moet letten, dus niet alleen naar de soort barkruk 65 cm of het materiaal, maar dus ook naar de hoogte van je barkruk. 

barkruk 65 cm

Afmetingen lage barkruk

Wanneer je een lage bartafel hebt, moet je hoogstwaarschijnlijk ook kiezen voor een barkruk dat wat lager is, een optie daarvoor is een barkruk 65 cm. Dit wordt gezien als de ideale optie voor als je een lage bartafel hebt. Er wordt namelijk ongeveer een verschil van 28 centimeter tussen jouw zithoogte en de hoogte van jouw bartafel geadviseerd. Heb je wellicht al barkruk 65 cm, dan kan je het ook omrekenen en weet je dus ongeveer hoe hoog je bartafel zou moeten zijn. 

Maar als je dan toch met de maten bezig bent, ga van tevoren gewoon proberen te zitten op zo’n barkruk aan een soort dezelfde bartafel en kijk of je genoeg beenruimte nog hebt om aan tafel te zitten. Test het eigenlijk altijd gewoon even uit in een random winkel, welke hoogte ideaal is en dan weet je het gewoon zeker als je wellicht een barkruk hebt gezien die je online wilt bestellen.

Meer berichten