Een nieuw fenomeen: Regenboog rozen

2 min gelezen

Als koningin van de bloemen staat de roos natuurlijk voorop. Natuurlijk zijn witte rozen altijd een prachtig gebaar om te geven, maar wat nou als je van deze prachtige rozen een nog specialer cadeau kan maken? Met regenboogrozen steel jij de show en zet je iets bijzonders in je woonkamer! De regenboogrozen van deze nieuwe bloementrend hebben zoals de naam al verteld de kleuren van de regenboog. Ieder blad in de rozenkop heeft een andere felle regenboog kleur waardoor het spektakel er van af spat. Regenboog rozen kunnen voor meerdere evenementen worden gebruikt en zullen altijd versteld doen staan voor diegene die er nog niet bekend mee zijn!

Multiculturele regenboog rozen

Door de verschillende kleuren van deze roos staan de regenboogrozen samen met de gekleurde vlaggen en andere symbolen centraal voor de  LHBTIQ+ community. Dit wil zeggen dat de diversiteit en van iedereen geaccepteerd en gerespecteerd worden. Echter staat het niet alleen voor deze community centraal, maar straalt het ook een multiculturele acceptatie uit over de hele wereld. Om deze redenen zijn regenboogrozen bijvoorbeeld een prachtig geschenk aan een organisatie die zich in zet voor de jaarlijkse Pride, of een bedrijf dat op komt voor rechten van de mens. Verras iemand door zelf deze regenboogrozen op tafel te hebben staan, of ze cadeau te doen aan een jarige, collega, vriend(in) of familielid.

Regenboogrozen als vrolijk cadeau

Niet alleen staan deze prachtig gekleurde rozen centraal voor diversiteit en een multiculturele samenleving, maar ook voor blijdschap en geluk. De vrolijke kleuren die deze regenboog rozen met zich mee brengen geven een glimlach op ieders gezicht. Het bijzondere aan deze rozen is dat ondanks het bewerken van deze rozen door er kleur aan toe te voegen, de rozen nog steeds dezelfde kwaliteit behouden! Geef regenboog rozen cadeau bij een geboorte, op een verjaardag, of aan een bruidspaar om de liefde te vieren. Wist je dat er ook pastelkleurige regenboog rozen bestaan? Deze zullen een geschikt cadeau vormen wanneer de ontvanger houdt van iets rustigere tinten, maar wel gek is op iets bijzonders. Met regenboogrozen zorg je voor een onvergetelijke verjaardag, jubileum, trouwerij, 21 diner, of ander evenement.