Garantplan voor al jouw schilderwerk

3 min gelezen

Schilderwerk is iets wat jaarlijks terugkomt. Een keer in de 5 tot 7 jaar moeten kozijnen, muren of andere delen van het huis of het pand opnieuw geschilderd worden. Je wilt natuurlijk wel dat alles er mooi en fris uit blijft zien. Wanneer je geen zin hebt om zelf te zorgen voor al het schilderwerk, kun je een abonnement afsluiten bij garantplan.

De drie opties van het garantplan

Schilderwerk vereist aandacht en tijd. Het is niet alleen het schilderen, maar het schilderwerk moet ook geschuurd worden en het moet in de grondverf gezet worden. Daarna moet het netjes en secuur worden afgelakt. Veel mensen hebben geen tijd of beschikken niet over de juiste kennis en kunde. Dit is de reden dat veel mensen hun schilderwerk uit handen geven. Om niet steeds opnieuw een schilder te hoeven zoeken, heeft garantplan een mooi alternatief opgezet namelijk een abonnement. Je kunt dus een abonnement afsluiten voor het schilderwerk. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite. Er zijn drie verschillende abonnementen die je af kunt sluiten bij garantplan.   

Eenmalige schilderbeurt

Bij deze variant zit je niet gelijk vast aan een abonnement. Bij dit pakket van garantplan heb je eenmalig een complete schilderbeurt. Deze schilderbeurt zorgt ervoor dat het schilderwerk van de woning helemaal in orde is. Je ontvangt dus eenmalig een complete schilderbeurt, inclusief schuren, gronden en aflakken.

Garant compleet

Dit abonnement van garantplan biedt een mooi en compleet pakket. Zo vindt er ten eerste een kleine onderhoudsbeurt plaats aan het huis of het pand. Hierbij wordt het schilderwerk grondig geïnspecteerd op gebreken. Kleine gebreken worden ter plekke herstelt. Denk hierbij aan openstaande verbindingen of kitnaden en defecte verflagen. Daarnaast biedt dit pakket van garantplan nog wat extra’s. Zo wordt het oppervlak geheel gereinigd en dakgoten worden bladvrij gemaakt. Tot slot bevat het pakket waar mogelijk nog een financiering van de startbeurt.

Herschilderbeurt

Bij de herschilderbeurt worden opnieuw openstaande verbindingen, naden en kieren gedicht. Ook hier worden dakgoten opnieuw bladvrij gemaakt en het oppervlak wordt wederom in het geheel gereinigd. Bij de herschilderbeurt biedt garantplan meer. Zo worden ondeugdelijke verflagen en beglazingskit verwijderd. Alles wordt geheel mechanisch geschuurd en al het kalen houtwerk wordt gegrond. Alle bijgewerkte delen worden bijgegrond en voorgelakt. Daarna wordt 1 laag geheel afgelakt in bestaande kleuren. Je hebt dus een compleet abonnement.

Garant extra

Tot slot biedt garant het extra pakket. Dit pakket biedt alles wat het abonnement van garant compleet ook biedt, maar dan met wat extra’s. Zo ontvang je bij dit abonnement ook glasbewassing. Je hebt het hele jaar door schone ruiten. Wanneer je een offerte aanvraagt, kun je aangeven hoe vaak je de ruiten gewassen wilt hebben.

Abonnementen 

Bij ieder abonnement betaal je een vast bedrag per maand. Je betaalt pas nadat het schilderwerk is gedaan en natuurlijk betaal je uitsluitend als je tevreden bent. Ook kun je kiezen om de startschilderbeurt gespreid te betalen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf kiezen. 

Heb je nog vragen of wil je een garantplan voor jouw woning afsluiten? Neem dan contact op via  https://www.garantplan.nl/.