Goedkoop een bouw-handel.nl lichtkoepel

1 min gelezen

bouwhandel5 bouwhandel3
Mijn zus is al tijden bezig met haar nieuwe uitbouw aan de zijkant van haar huis, ze is van plan dit als een soort garage te gaan gebruiken waar ze verschillende spullen plaatst. Ze is nog steeds bezig met de verbouwing en vroeg me om advies, ik raadde haar aan een bouw-handel.nl lichtkoepel te bestellen en te laten installeren omdat het echt een super mooie aanvulling zou zijn vind ik. We gingen samen kijken op de website die ik haar liet zien en we zagen verschillende mooie moderne modellen in hun assortiment voor een zeer lage prijs, ik wou bijna zeggen ik zei het toch!

We gingen aan de slag

We bestelden het model in de maten die haar bevielen en enkele dagen later kwam het binnen, we zagen gelijk dat het echt prachtig was en een bouw-handel.nl lichtkoepel was het het dus echt waard. We gingen aan bouwhandel1de slag met het installeren van het raam en haar vriend hielp ons mee, hij heeft namelijk erg veel ervaring met klussen en het zat er dus zo in. Het was erg makkelijk vertelde hij ons later. Het resultaat is uiteindelijk erg mooi en mijn zus is bezig met het inrichten van de rest van de garage, het ziet er al stukken beter uit en dat is natuurlijk mooi meegenomen want hoe meer je in je huis steekt hoe meer het waard wordt.