Hovenier Leiderdorp zorgt goed voor je tuin!

2 min gelezen

1 Wil jij je tuin altijd netjes en verzorgd hebben dan is dit stukje ideaal voor jou. Ik ga het vandaag namelijk hebben over een tuiniers bedrijf genaamd Hovenier Leiderdorp. Ik heb afgelopen zomer kennis mogen maken met dit bedrijf via een vriend van mij. Ik was bij hem op bezoek in zijn nieuwe woning en de tuin zag er heel erg goed uit toen ik bij hem naar binnen liep. Zo waren de bomen en planten die in de tuin stonden heel erg goed verzorgd. Je zag er ook geen onkruid tussendoor groeien of zand dat verkeerd lag. Alles was heel mooi verzorgd zeker een aanrader als je van een strakke tuin houdt.

Zelf ook ingehuurd!2

Alles zag er zo mooi uit dat ik dus heb gevraagd hoe dit bedrijf hete. Ik was namelijk best wel geïnteresseerd om Hovenier Leiderdorp voor mijn eigen tuin in te huren. Zodoende heb ik dus een kijkje genomen op de website van dit bedrijf en ze gemaild over wat ze voor mij zouden kunnen beteken. Na dat ik dit gedaan had nam een werknemer contact met mij over wat ze precies doen en hoe ze te werk gaan.

Besloten om ook iemand in te huren.

Na het contact heb ik ook besloten om iemand in te huren voor mijn tuin. We hebben een heel mooi contract weten af te sluiten dat ze om de zoveel tijd gewoon langs zouden komen. De prijs van dit was heel erg goed ik was ook nog eens heel tevreden over het resultaat dat ze leverde!3