Is jouw tuin al klaar voor de komende zomer?

2 min gelezen

Ben jij er ook al klaar voor? De komende zomer, weer mooie zomeravonden waar je lekker lang buiten kan zitten, buiten kan eten en de bbq weer aansteekt? Dan wil je natuurlijk wel dat jouw tuin daar klaar voor is? Of laten we beter zeggen, jouw zit hoekje moet daar klaar voor zijn.

 

Een goede plek om te eten

Wanneer je een echte buitenpersoon bent, dan is het natuurlijk heerlijk wanneer je dan ook nog eens in de zomer kan buiten eten. Maar dan moet je natuurlijk wel een plek hebben waar je lekker kan zitten en goed aan kan eten. Denk bijvoorbeeld aan een fijne dining loungeset of andere tuinmeubelen die je erbij kan zetten zodat je een fijn hoekje kan creëren. Want je wilt niet aan een te lage tafel zitten, dat eet natuurlijk niet fijn. Of wanneer je stoelen net te hoog zijn zodat je niet goed onder de tafel kan schuiven. Of wanneer je stoelen juist te laag zijn, dat eet natuurlijk ook niet fijn. Je moet er dan wel voor zorgen dat je een goede set hebt zodat je ook lekker zit en lang kan zitten zodat je van een mooie zomer avond goed kan genieten.

 

En daarbij, wanneer je nu al denkt aan lekker bbq'en met het gezin. Dan is het ook nog eens fijn om ook een bbq te hebben die goed is. Want het kan zo zijn dat jouw bbq al zo oud is dat het rooster niet meer goed is. Of dat de onderkant begint te scheuren waardoor al het as van de kolen eruit valt. En dat is natuurlijk ook niet fijn. Wanneer alleen het rooster aan vervanging is, dan is het ook wel eens fijn wanneer je die dan alleen hoeft te vervangen. Maar wanneer de bak waar de kolen in liggen, kapot gaat. Ja, dan wordt het inderdaad tijd voor een hele nieuwe bbq. Maar ook hier heb je genoeg keuzes. En dan is het ook nog eens belangrijk dat je wel goed nadenkt of je nog steeds een bbq op kolen wilt, of dat je gaat voor een buitenkeuken die op gas werkt. Ook hier heb je veel verschillende mogelijkheden in en daar moet je je wel een beetje in verdiepen zodat je wel een fijne bbq uiteindelijk in de tuin hebt staan. En niet te vergeten, de bbq moet natuurlijk wel groot genoeg zijn om al het vlees voor iedereen op te braden.