Jacuzzi in de tuin hoe werkt dat?

2 min gelezen

Jacuzzi in de tuin: alles wat je moet weten

Steeds meer mensen willen comfortabeler wonen. Dat snappen we maar al te goed natuurlijk. Eén van de meest populaire opties voor het verrijken van het wooncomfort, is een jacuzzi in de tuin. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet een jacuzzi die ergens in een hoekje weggewerkt zit. Daarmee bedoelen we een jacuzzi die een echte blikvanger is in je tuin. Maar een jacuzzi in de tuin hoe werkt dat? In dit blog vertellen we je er alles over.

Bepaal wat je precies wil

Waarvoor je een jacuzzi in de tuin wil, bepaalt voor een belangrijk deel waar deze aan moet voldoen. Met hoeveel mensen wil je de jacuzzi in de tuin kunnen delen? Heb je behoefte aan massage opties om te ontspannen na een lange dag? Heb je een extra opstapje nodig? Wil je speakers erin voor je favoriete muziek? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn jacuzzi’s die het bieden. Er zijn zelfs speciale overkappingen voor je jacuzzi. Stel je verlanglijstje samen en ga ermee naar een specialist.

Kies de juiste plek

Zodra je voor een jacuzzi in de tuin hebt gekozen, dien je er een plekje voor te zoeken. Zorg ervoor dat de jacuzzi in de tuin op een plek komt te staan met de nodige privacy. Maar pas op voor struiken en bomen. Vogels, takken en bladeren vervuilen je jacuzzi sneller dan je denkt. Let er ook op dat de grond waar de jacuzzi in de tuin op komt te staan, sterk genoeg is. Een jacuzzi weegt immers tussen de 1000 en de 2500 kilo.

Bereid je goed voor

Zorg er tot slot voor dat je alles goed voorbereid. Zo heeft een jacuzzi elektriciteit nodig om te werken. Dat kan via een stopcontact van 230V of door middel van een kabel. Zorg ervoor dat de kabel uitkomt aan de voorkant van de jacuzzi in de tuin. Net onder de bediening. Heb je een wat ouder elektriciteitsnet? Dan is het verstandig dat je een controle laat doen voordat je je jacuzzi in de tuin erop aansluit.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je je wooncomfort kunt vergroten met de nodige luxe in je tuin? Hou dan vooral onze blogpagina in de gaten.