Kunst is een langzaam proces

2 min gelezen
Voordelen bouwpakket trap

Het scheppingsproces van kunst is moeilijk te beschrijven; kunst is zowel subtiel als zwaar. Toch moet ik u een zo getrouw mogelijk inzicht geven in het creatieve proces van de kunstenaar, zoals het door de kunstenaar zelf wordt beschreven. Het is makkelijker om Kunst op maat kopen orders te maken want dan is er een duidelijke richting.

Kunst vereist dus een ijverige en vaak frustrerende aandacht voor detail, intense emotie en aandacht voor detail, hard werken en precieze aandacht voor detail, passie en volledige toewijding en waardering voor je gereedschap, materialen, tijd en werkomgeving, geduld, creativiteit en passie en, het allerbelangrijkste, empathie voor je publiek en hun emoties. Als je zelf niet zo’n kunstenaar bent kan je ook bronzen beeldjes online kopen.

Passie is de sleutel

Denk aan de eerste acht dagen van de creatie van “Space City”; passie voor mijn vak en mijn kunst en een Origineel afscheidgeschenk. Ik bekeek elke film, elk televisieprogramma, elke documentaire die ik kon vinden over NASA. Ik las elke krant en elk artikel dat ik kon vinden over de Apollo-missies. Ik luisterde naar elk radioprogramma dat ik kon vinden over de Apollo-missies, bezocht elke studio en filmde een reeks video’s terwijl ik rondreed en NASA locaties, monumenten en observatoria bezocht.

Ik merkte het fijne detail en de precisie op in de maanschilderijen, foto’s en tekeningen die eruit zagen alsof het foto’s konden zijn. Ik merkte het fijne detail en de precisie op in de schilderijen, foto’s en tekeningen, de precieze aandacht voor detail in de NASA documentatie. Ik onderzocht en bezocht elke NASA bibliotheek, elk museum en observatorium om te zien of ik ruimtefilms kon vinden, films die de ruimte en ruimteverkenning verder zouden uitleggen.

Ik bekeek elke film, video, documentaire over de ruimte en over ruimtevaart. Ik las elke krant, elk verhaal in de krant. Ik bestudeerde ruimtevaartgeschiedenis en leerde astronauten biografieën uit het hoofd. Ik las elk nieuwsbericht, elk hoofdartikel. Ik onderzocht en oefende, oefende en studeerde tot mijn kunst klaar was. Als ik afscheid moet nemen, waar ik het altijd moeilijk mee heb, is relatiegeschenken veilig online kopen echt een goede oplossing. Ik krijg er altijd goede reacties op.