LED inbouwspots steeds populairder

2 min gelezen

Men who are calculating cost savings from energy. Hand holding a pen. Detail of house efficiency rating on digital tablet screen. Concept of ecological and bio energetic house. Energy class.

Waarom worden led inbouwspots steeds populairder? We weten allemaal dat verlichting sfeer brengt in huis. Maar als je aan sfeer in huis denkt, denk je niet direct aan led inbouwspots. Het huidige assortiment van led inbouwspots is echter perfect voor het creëren van sfeer en dat komt omdat led inbouwspots verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleurtinten te weten; warm wit, extra warm wit. Bovendien zijn led inbouwspots makkelijk dimbaar en ze zijn draaibaar of kantelbaar. Omdat ze dimbaar zijn kun je de lichtintensiteit aanpassen aan elke situatie. Voor een gezellige avond kun je de led inbouwspots dimmen naar sfeerverlichting en wil je een boek lezen dan kun je de verlichting met één beweging van de knop zo op de hoogste stand zetten. Je kunt het beste meerdere dimmers plaatsen om altijd de juiste sterkte van de verlichting te krijgen op alle plaatsen in je huis.

Andere voordelen van Led verlichting

Led verlichting is gemiddeld 90 procent zuiniger dan gloeilampen en 85 procent zuiniger dan een halogeenlamp. Led verlichting wordt niet warm en daarnaast gaan led lampen vele malen langer mee dan andere lampen. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Omdat Led verlichting niet warm wordt kun je Led inbouwspots en LED panelen overal plaatsen Led inbouwspots kun je makkelijk plaatsen in een verlaagd plafond maar ook onder keukenkastjes. LED panelen zijn uitermate geschikt voor scholen, bedrijven en kantoren. Maar ook wanneer je thuis een werkruimte hebt, in de schuur en zelfs in de badkamer kun je goed LED panelen plaatsen. Ook de LED panelen zijn verkrijgbaar in de kleuren warm wit, helder wit en koel wit. De warm witte kleur wordt vooral in de privésfeer gebruikt, helder of koel wit LED panelen worden gebruikt in kantoor of bedrijfsruimtes.

LED inbouwspots en LED panelen hebben de toekomst

Waarom hebben led inbouwspots en led panelen de toekomst? We zetten nog even alle voordelen van led verlichting op een rijtje;

·         Energie zuinig, 85 tot 90% zuiniger dan andere lampen

·         Duurzaamheid door een gemiddeld aantal van 50.000 branduren

·         Milieusparend door zuinigheid en duurzaamheid

·         Goedkoper door lange levensduur en energie zuinigheid

·         Veiligheid omdat led verlichting niet warm wordt

·         Verkrijgbaar in vele soorten en maten

·         Led verlichting kan worden gedimd

Led inbouwspots kunnen ook worden geleverd met een kantel of draaisysteem. De led inbouwspots zijn verkrijgbaar in nikkel, zwart, wit, geborsteld aluminium en bronskleur. Led panelen zijn verkrijgbaar in de maten; 30 x 30, 50 x 50, 60 x 60, 120 x 30, Ø30, Ø40, Ø50 en Ø60. Je kunt de Led panelen ook voorzien van dimmers.