Met draadeinden verbind je alles gemakkelijk

2 min gelezen

Een draadeind (ook wel een draadstang genoemd) is een ronde, metalen staaf die over de hele lengte een schroefdraad heeft. Het wordt gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of tegen elkaar te klemmen.

Waar gebruik je draadeinden voor?

In de bouw worden vaak draadeinden gebruikt als bevestigingsmiddel. Door gebruik te maken van verbindingsmoeren en koppelmoeren, kan je meerdere lengtes aan elkaar koppelen. Zo kan je eenvoudig grotere lengtes creëren. De stangen kan je ook makkelijk inkorten. Ook om houten platen te verbinden kan je draadeinden gebruiken.

Je koopt het bij Bevestigingsexpert.nl

Hier verkopen ze draadeinden in allerlei soorten en maten en vervaardigd van verschillende materialen:

  • Messing (een legering van koper en zink)
  • RVS A2 (staal dat bewerkt is op de meest gebruikte manier om beschermen te bieden tegen roest en corrosie)
  • RVS A4 (staal dat extra duurzaam bewerkt is (daardoor ook duurder) ter bescherming tegen corrosie of roest; dit vind je bijvoorbeeld in de scheepsbouw)
  • Blank staal (koudgevormd staal, gevormd bij een omgevingstemperatuur)
  • Verzinkt staal (voorzien van een beschermend laagje zink)
  • Thermisch verzinkt (ondergedompeld in een bad van gesmolten zink, waardoor er een legering van staal en zink ontstaat)

Kom je er niet uit?

Op de website van Bevestigingsexpert.nl vind je heel veel informatie en door de zoekfilters te gebruiken vind je gemakkelijk wat je zoekt. Kom je er toch niet uit en heb je vragen? Deze experts hebben al meer dan zestig jaar ervaring en kunnen je zeker helpen met een goed advies.

Waarom je bij Bevestigingsexpert.nl moet zijn

Bevestigingsexpert.nl levert een zeer uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten aan tegen een redelijke prijs. Daarnaast voldoen deze gegarandeerd aan alle veiligheidseisen. Bevestigingsexpert.nl heeft een goede en snelle service en op verzoek krijg je een vakkundig advies. Kortom de ideale partner voor jouw klus.