Nooit geweten wat een waterdichte ton precies inhoudt

1 min gelezen

i13581 i13585 logoIk ben al een geruime tijd bezig met het kweken van mijn eigen groenten in mijn tuin. Echter heeft een vriend mij erop gewezen dat ik op zoek moest naar een waterdichte ton die ik moest gebruiken voor het regelen van het vochtbalans in de kas. Ik stond perplex, niet wetende dat ik het nodig had. Zelf hebben we een grote achtertuin en helemaal achter in de tuin hebben we flinke kassen laten zetten. Van jongs af aan hebben we plannen gehad om ons eigen groenten en fruit te kweken zodat we deze kosten besparen kunnen.

Via het internet terecht gekomen bij Grow Expert.

Gelukkig bestaat er nog het internet! We zijn eerst een onderzoek gestart naar de beste waterdichte ton die we nodig hadden. Onze kweekkast is vrij aan de forse kant waardoor we al gelijk naar de ietwat grotere formaat moesten zoeken. Bij Grow Expert op de website konden we werkelijk alles vinden wat we nodig hadden. Zo wisten we zeker dat wat hun op voorraad hadden om je eigen kweekkast volmaakt te maken je ook echt nodig had. De kosten voor de aanschaf van de ton ligt ook vrij aan de lage kant, eigenlijk hebben we er geeneens naar gekeken omdat we wisten dat we het nodig hadden. Gelukkig maar, nu dat we de ton hebben staan groeien onze groenten en fruit enorm snel!