Tuinieren met kweekbakken

2 min gelezen

elephant_trendline_kruidentuin_small_19_5x40x40cm_naturel-580x580Onlangs heb ik een nieuwe hobby ontdekt. Ik was afgelopen maand jarig en een vriendin van mij kwam met een ongebruikelijk geschenk: kweekbakken. In het begin vond ik hier niets aan, want ik doe niet veel in de tuin. Op een gegeven moment bedacht ik me echter dat ik wel heel graag kook. Dit doe ik dan ook het liefst met verse en fijne producten uit de streek.

Elephant_Trendline_tuinkist_large_modulair_195x80x120cm_wit-580x580

Soms is dat echter niet mogelijk en omdat ik het liefst biologische producten gebruik, ben ik vaak veel geld kwijt. Dus bedacht ik me dat ik net zo goed zou kunnen beginnen met tuinieren. Mijn eigen kweekbakken zou ik dan kunnen gebruiken om verse groenten en kruiden in te kweken. Dat leek er al meer op!

Een echte hobby

Toen ik eenmaal begonnen was, vond ik het zo leuk dat ik niet meer kan stoppen. Ik ben vorig jaar met pensioen gegaan en ik denk dat dit ook de reden is waarom mijn vriendin mij kweekbakken cadeau heeft gegeven. Gewoon om mij te helpen met een nieuwe hobby te beginnen. Maar wie had verwacht dat ik het zo leuk zou vinden? Ik in ieder geval niet en mijn man al zeker niet. MIjn vriendin kent me blijkbaar beter dan ik mezelf ken!

Torino-580x580

Maar dat was natuurlijk heel leuk allemaal, maar op een gegeven moment waren mijn kweekbakken vol. Ik wilde echter graag nog andere plantjes kweken, dus ging ik zelf op zoek naar nieuwe bakken. Na even online gezocht te hebben, vond ik tijdvoorjetuin.nl. Wat zag dit er allemaal leuk uit! Ze hebben hier allerlei leuke spullen voor je tuin en omdat ik inmiddels toch begonnen was met tuinieren, kon ik net zo goed meer spulletjes bestellen. Dat was dus de perfecte oplossing! Nu is tuinieren mijn voornaamste hobby!