Wist u dat u hier een regenton van hout kunt bestellen?

2 min gelezen

In een tuin hoort het netjes te zijn vind ik, en niet alleen dat, de bloemen en planten plus het gras dienen goed verzorgd te zijn, ten alle tijde. Dus ook in de koude, natte maanden. Wanneer het veel regent is het handig om een regenton van hout te hebben bijvoorbeeld, maar het kan natuurlijk ook een regenton van ander materiaal te zijn. Wij hebben altijd een regenton van hout in onze tuin staan en we zijn hier erg tevreden over. Toen we een nieuwe regenton van hout nodig hadden gingen we naar de site regenton.nu om er een aan te schaffen. Het is een regenton van hout die tot wel 240 liter regenwater kan opvangen, dat is natuurlijk hartstikke netjes! Maar de regenton van hout is ook kleiner te krijgen, bijvoorbeeld voor 50 liter water met kraan en kastanje. Die heeft onze van regenton van hout ook. Zo kunt u het opgevangen water makkelijk eruit laten lopen op de hiervoor bestemde plek in uw tuin. De kraan kan in messing of kunststof komen, wat uw voorkeur heeft uiteraard. Op deze site leggen ze u uit hoe u uw regenton aan dient te sluiten, zodat u geen fouten hierin maakt. Maar het is gelukkig allemaal niet zo moeilijk. Ze verkopen naast de houten regenton ook regentonnen van kunststof, Ze verkopen ook vulautomaten en voeten en meer accessoires voor de regenton. Op de site wordt veel informatie gegeven over de regenton en alles eromheen. Ze verzenden gratis boven de 60 euro, u heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling en de levertijd ligt tussen de 1-2 werkdagen wordt op de site aangegeven. Ze hebben ook een webwinkel keurmerk. Als u vragen heeft kunt u ze mailen en bellen en op instagram zijn ze ook te volgen. Voor de nieuwste aanbiedingen en promoties kunt u uw email adres achter laten om op die manier op de hoogte te worden gehouden van alles. Wanneer u een account aanmaakt op de site kunt u blijven volgen hoe het gaat met uw bestelling en wanneer u uw bestelling of retour kunt verwachten.

Heeft u ook een regenton van hout nodig?

Deze site verkoopt regentonnen van goede kwaliteit, ze zijn professioneel en leveren snel. Wij hebben hier voor de eerste keer besteld een paar maanden terug en zijn erg tevreden met de ton. Hij is eigenlijk nog beter dan de ton die we hiervoor hadden zeg maar. Dus dat is alleen maar goed natuurlijk. De levering verliep soepel en de mensen van de klantenservice waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Als u meer wilt weten over deze regentonnen

Of andere producten, kijk op de site, want:

  • Ze verkopen hoogwaardige kwaliteit regentonnen
  • Ze leveren de daarbij behorende accessoires
  • Ze leveren snel en netjes en u heeft 14 dagen bedenktijd

Dat is gewoon heel erg fijn, de regenton staat mooi in de tuin en doet zijn werk. Zo ziet de tuin er tiptop uit en is ook nog eens goed verzorgd ook, precies zoals wij willen, top!