Zwemvijver Expert heeft mij verder geholpen met mijn tuinidee

2 min gelezen
Tuin idee

Tuin idee

Geholpen met mijn tuinidee

Toen mijn man en ik een tuinidee bedachten, wilden wij op zoek naar een bedrijf dat ons hiermee kon helpen. Wij wilden graag professionals inschakelen die voor ons een mooi tuinontwerp konden maken en daar een leuke vijver in konden verwerken. Natuurlijk hebben wij geen bizar grote tuin, maar wel de ruimte om er eens flink verandering in te brengen. Voorheen hebben wij veel veranderd aan onze woning, nu was de tuin aan de beurt! Wij zijn toen erg goed geholpen met ons idee, door Zwemvijver Expert! Zij weten echt van wanten en hebben ons door het hele proces geleid. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van een mooi ontworpen en netjes aangelegde tuin. Inclusief koi vijver! Dat is wel echt een eye catcher voor ons.

Tuin ideeEen mooi ontwerp

Ik weet dat maar weinig gezinnen echte aandacht aan hun tuin besteden. Toch geeft een mooi tuinontwerp een hele nieuwe ambiance mee, die vaak ook een stuk beter overeen komt met je woning. Zelf heb ik maar weinig verstand van tuinontwerpen, maar ik vind het wel erg leuk om bezig te zijn met accessoires bijvoorbeeld. Daarmee zorg ik vaak dat het interieur van mijn woning en mijn tuin een sfeervol geheel zijn. Vaak krijg ik van mijn vriendinnen complimenten hierover, omdat het hen al snel opvalt. Dat maakt het vaak nog leuker! Wie van jullie vindt het ook zo fijn om lekker in de tuin bezig te zijn? Ik heb niet bepaald groene vingers, maar lekker buiten aan de slag gaan is met goed weer toch altijd wel leuk!