Agriselect houtpellets

2 min gelezen

Het merk Agriselect richt zich op dieren, maar ook op houtpellets. Agriselect houtpellets zijn een brandstof. Houtpellets worden gemaakt van geperst zaagsel. Je kunt er kachels mee branden, maar ook energiecentrales kunnen Agriselect houtpellets gebruiken als brandstof. De brandstof van houtpellets is CO2 neutraal en daardoor duurzaam. Vandaar dat veel mensen en bedrijven kiezen voor Agriselect houtpellets. De houtpellets van Agriselect voldoen aan EN plus A1 normering. Deze certificering houdt in dat Agriselect kwaliteit in haar product kan leveren.

Wat Agriselect doet

De houtpellets worden per schip geïmporteerd naar Europa en verdeeld over de Europese landen. Op de verschillende locaties worden Agriselect houtpellets op voorraad gelegd, gezeefd, verpakt, gewogen en ingeladen. Hierbij wordt de kwaliteit en kwantiteit van het product ook geborgd. Ze worden geladen op schepen, in bulkauto’s en andere vrachtauto’s. De houtpellets worden in verschillende hoeveelheden geleverd, afhankelijk van jouw voorkeuren. Een groot bedrijf heeft natuurlijk andere behoeften dan een kleine onderneming. De kleinste optie is 15 kilo. Een nieuwe optie voor Agriselect houtpellets is een papieren zak van 10 kilo. Geheel recyclebaar.

Voordeel voor grote bedrijven met contract

Om bedrijven tegemoet te komen, kan Agriselect contracten voor langere termijnen afsluiten. Ze weten altijd tijdig te leveren, maar met zo’n contract heb je uiteraard meer zekerheid. Dit is mogelijk voor grote klanten en overheden. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met het bedrijf. Er worden dan afspraken gemaakt over de leveringen en de kosten, zodat je ver van tevoren weet waar je aan toe bent als bedrijf.