De mooiste kunststof gevelbekleding koop je hier

1 min gelezen
Kunststof gevelbekleding

Nog niet eerder had ik kunststof gevelbekleding gezien. Althans ik zag wel diverse huizen met een apart uitstraling, maar ik had die link nog niet gelegd. Tot wij op een gegeven moment op zoek waren naar een schilder om ons pand te komen verven. Wij wonen in de buurt van een zeer drukke weg en daarom moet er minstens één keer in de vijf jaar een nieuw likje verf op komen. Normaal nam ik deze klus zelf aan, maar nu ik ook weer een jaartje ouder was geworden, zag ik het niet zitten om zelf op de ladder te kruipen.

Niet verven, maar kunststof gevelbekleding

Onze zoektocht is uiteindelijk terecht gekomen bij PLastica. Een bedrijf die al sinds 1978 plaatmateriaal levert. Dit materiaal is zowel voor binnen en zeker ook voor buiten goed te gebruiken zijn. Om er zeker van te zijn dat je de juiste materiaal keuze maakt, kan je hiervoor een adviseur inschakelen. Samen kan je een keuze maken om te kijken welk soort het beste bij jouw pand of woonhuis zal passen.

Inmiddels hebben wij samen met de adviseur een goede keuze kunnen maken. Dit materiaal hebben wij via de dealer in de buurt besteld. Zodra wij het materiaal binnen hebben kunnen wij aan de klus beginnen om de panelen aan de gevel vast te maken. Samen met een goede vriend gaan wij aan de slag. De platen zijn allemaal voorzien van het juiste bevestigingsmateriaal en hierdoor is het makkelijk te plaatsen.