Kent u de charme van stalen deuren al?

3 min gelezen

We wilden in ons nieuwe huis echt een keer wat anders dan de doorsnee meubels en deuren die iedereen al in huis heeft. Lekker eigenwijs als we zijn zijn we samen op zoek gegaan naar mooie, stoere deuren die echt bij ons en bij ons huisje passen. We kwamen deuren tegen die we wel leuk vonden ofzo maar die niet echt bij ons pasten op de manier dat wij zochten. Toen kwamen we op Mr-Noir.nl, een website die stalen deuren verkoopt. Eerst dacht ik dat wordt hem zeker niet maar toen ik de stalen deuren zag was ik gelijk verliefd. De deuren die ze verkopen zijn dus stalen deuren, zwart met daar binnen glas in meerdere vlakken, van budget tot duurdere stalen deuren. Daarnaast hebben ze niet zomaar een deurklink maar echt wel een origineel handvat en zelfs eentje zonder handvat. Geen idee hoe die deur open en dicht moet maar deze hebben we niet gekozen dus dat maakt niet uit. Wij zijn voor de taatsdeur gegaan, een van de stalen deuren die ons beiden het meest aansprak. Een taatsdeur, voor een ieder die het niet weet net als ik, is een deur met scharnieren die van boven en beneden erin wordt geschoven. Ook stalen deuren op maat kunt u daar bestellen en kopen, mocht u hierin geïnteresseerd zijn. De stalen deuren worden door vakmensen met de hand gelast en naar wat ik heb ervaren tot nu toe van een goede kwaliteit. Ze verkopen ook stalen spiegels, stalen tafelpoten en trapleuningen. U dient wel een offerte aan te vragen en dat is eigenlijk ook wel heel fijn vonden wij. Naast alle stalen dingen die ze verkopen bieden ze ook hangstoelen en accessoires aan. En u krijgt bij de eerste bestelling 10% welkomstkorting. De gemiddelde levertijd is 6-8 weken en maatwerk deuren 10-12 weken dus u moet ze wel op tijd bestellen. Ze worden in Nederland voor 65 euro geleverd en dat is ook wel een mooi prijsje. Ze bieden de deuren aan in verschillende maten waarbij de grootste 2600 mm is en de breedte 930.

Stalen deuren, de deuren van de toekomst

Ik ben helemaal verkocht en mijn man ook kan ik u vertellen. Dit zijn de mooiste en fijnste deuren die we hadden kunnen kopen. Ze hebben een minimalistische look die echt bij uw interieur moet passen maar als dat zo is dan zijn ze echt een aanwinst voor uw woning! Let er wel op dat als u net als ons ook een taatsdeur wilt, u geen vloerverwarming kunt hebben.

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken?

Een echte deuropener deze website, omdat:

  • Ze vernieuwend zijn en innovatief
  • De deuren voor een mooie prijs worden verkocht
  • Ze uw wensen meenemen in de offerte en in het maken van de deuren

Mr-noir.nl is de site die iedereen zou moeten kennen, u zult best wel nieuwsgierig zijn geworden naar de deuren waar ik het nu al eventjes over heb gehad. En niet voor niks en niet zomaar want u zult, net als wij, meer dan tevreden zijn met het resultaat!

Lees meer…