Kunstof kozijnen repareren

1 min gelezen
Kunststof kozijnen repareren

Een tijdje geleden heb ik besloten om mijn hardhouten kozijnen te vervangen. Deze kozijnen zaten sinds de jaren 80 in mijn huis en waren toe aan vervanging. Na wat uitzoekwerk kwam ik erachter dat ik het beste voor kunststof kozijnen kon gaan. Kunstof heeft namelijk nauwelijks onderhoud nodig, is makkelijk schoon te maken en isoleert goed. Het nadeel van kunstof is dat het best prijzig is en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede deal. Via een online veiling is het mij gelukt om een goede deal te krijgen echter was ik zelf verantwoordelijk voor het vervoer. Helaas zijn mijn kozijnen tijdens de reis beschadigd geraakt en kon ik dus zoek naar een reparateur voor kunstof kozijnen.

Dr. Vinyl

Kunststof kozijnen repareren

In mijn zoektocht naar een reparateur voor kunstof kozijnen kwam ik uit bij Dr. Vinyl. Ik heb gelijk gebeld met het servicepunt en vrij snel daarna had ik een afspraak met een servicemonteur gemaakt. Dr. Vinyl heeft voor mij de schade aan mijn kunstof kozijnen hersteld en je kunt niks meer van de schade terugvinden! Ik ben dus ontzettend tevreden met het resultaat. Kunststof kozijnen repareren is ook een heel stuk goedkoper dan vervangen aangezien kunstof niet goedkoop is. Ik kan Dr. Vinyl dus bij iedereen aanraden!