Online netten kopen?

2 min gelezen

Ben je op zoek naar een sportnet, valnet of aanhangernet? Wij kennen een online partij waar je terechtkunt voor het bestellen van diverse soorten netten in diverse maten. Wij raden je aan om dit te doen bij Nettenshop. Waarom? We leggen het aan je uit in deze blog.

Aanbod netten

Voor het bestellen van een net op maat, zijn er heel veel mogelijkheden. De website van Nettenshop is zo ingedeeld dat je eenvoudig en snel kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Heb je een volleybalnet nodig? Neem dan een kijkje tussen de sport categorie. Ben je op zoek naar een net voor een zandbak? Bekijk dan het aanbod zandbaknetten.

Maatwerk

Om er zeker van te zijn dat het net perfect past, is het belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft. Zodra Nettenshop de bestelling ontvangt, gaan de specialisten speciaal voor jou aan de slag om de netten te maken. Er wordt een gemiddelde doorlooptijd van 5-10 werkdagen gehanteerd. Heb je een product met spoed nodig? Dan is het mogelijk dat jouw net tegen een extra toeslag binnen 48 uur wordt verzonden. Wil je een net bestellen met een afwijkende vorm? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een langere doorlooptijd door het handmatige werk wat daarbij komt kijken. Dit staat altijd aangegeven bij het product.

Net repareren

Heb je al een net thuis, maar is deze kapot? Dan kun je er ook voor kiezen om een net te laten repareren. Het repareren van een net is een apart vak, wat nog maar weinig mensen kunnen. Het grote voordeel van Nettenshop is dat hier specialisten werkzaam zijn die alle kneepjes van het vak kennen en dus jouw net kunnen repareren. Wil je hier gebruik van maken? Dan raden we je aan contact op te nemen met Nettenshop. Je kunt indien gewenst eerst een offerte opvragen, zodat je precies weet met welke prijs je rekening moet houden.