Tuinplantenwinkel heeft een heel mooi assortiment

2 min gelezen
Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel biedt je op het gebied van planten een oplossing. Mijn moeder is echt een buiten mens met groene vingers. Ze vindt het daarom ook heerlijk om middagen in de tuin bezig te zijn. Of het nou schoffelen, verpoten of onkruid wieden is. Ze draait daar haar hand niet voor om. In het voorjaar komt er regelmatig een nieuwe plant in de tuin te staan. Dit is gelijk een voordeel, want ze in het voorjaar jarig. Hierbij krijgt ze naast een cadeau ook een nieuwe plant.

Groene vingers

Tuinplantenwinkel is een aanrader

Gek genoeg is een cadeau makkelijker te vinden dan een plant voor in de tuin. Het idee is om een andere plant te halen dan die ze al heeft of heeft gehad. Zo begon onze zoektocht wat verder ging dan de lokale bloemist. De zoektocht begon op Google, waarbij we zochten op een bloemen- en plantencentrum. Een van de eerste resultaten was de website van Tuinplantenwinkel. Hoewel we als eerste opzoek gingen naar een adres, kwamen we er achter dat ze een webshop hebben. Je kan gewoon vanaf de website het assortiment zien. Het assortiment is ook niet bepaald klein te noemen. Het bevat vaste planten, heesters, hagen, klimplanten en nog veel meer.

Tuin

Snelle service

Wanneer je een mooi exemplaar hebt gevonden dan krijg je allerlei informatie voor je. Informatie over de plant zelf, maar ook de specificaties zoals de bloeitijd. Vervolgens kan je de plant of planten ook nog thuis laten bezorgen. Dit wordt dan niet gedaan door een postdienst, maar door Tuinplantenwinkel zelf. Ze hebben een eigen bezorgservice. Dit geeft je zekerheid dat de planten veilig worden vervoerd en heel aankomen. Daarbij komen ze hun belofte ook na, want de planten waren binnen 2 werkdagen bezorgd. Dit gaf ons de tijd om alles in te pakken voor de verjaardag.