Velux dakraam

2 min gelezen
Velux dakraam kopen

Binnen het aanbod van het dakraam kan het Velux dakraam beslist als een bijzonder dakraam beschouwd worden. Velux geldt nadrukkelijk als voorloper op het gebied van dakramen. Was je vroeger al blij met een dakraam met een scharnier, daar is nu heel wat te kiezen. Velux stond aan de basis van de innovaties binnen de wereld van de dakramen en een Velux dakraam kopen is een dakraam van de beste kwaliteit kopen. Bij Velux koop je ook perfecte raamdecoratie, ook geschikt voor de oudere modellen.

Personeel werkt met meer productiviteit en concentratie

Een Velux dakraam staat voor een gezond en duurzaam binnenklimaat dat staat voor optimaal wonen, werken en kleren. Logisch want met een Velux dakraam haal je frisse lucht en daglicht in je huis of kantoor, en bij die elementen voelt iedereen zich gewoon beter. Bewezen is verder dat er productiever en met meer concentratie gewerkt wordt als sprake is van daglicht en frisse lucht in een ruimte. Alleen dat maakt het de investering al waard. Velux dakramen zijn bovendien energie-efficiënt, ze leveren je meer energie op dan dat het kost.

Mooi dakraam kopen

Al drie decennia ervaring en altijd de beste kwaliteit

Als het om het dakraam gaat, dan heeft Velux ontzettend veel te bieden. De producent van het originele dakraam heeft ondertussen al drie decennia ervaring en biedt alleen het beste op het gebied van tuimelvensters, uitzettuimelvensters, Integra dakramen, balkonvensters, dakterras vensters, daglichtsystemen en dakkapellen. Met tuimelvensters bijvoorbeeld, heb je binnen een letterlijke handomdraai frisse lucht in huis, de bediening is simpel met een innovatieve handgreep. Ook het uitzettuimelraam is even functioneel als gebruiksvriendelijk.

Raam opent in een hoek van 45 graden ten opzichte van de dakhelling

Het raam opent traploos tot een hoek van 45 graden ten opzichte van de dakhelling. Met een Integra dakraam is het dakraam op afstand te openen. Uiteraard is de bediening dan ook volledig elektrisch en werkt op netstroom of zonne-energie. De ramen worden geleverd met handbediening en beschikt over een regensensor. De sensor zorgt ervoor dat het dakraam bij het voelen van de eerste druppels regen sluit tot de ventilatiestand.

Velux dakraam kopen

Meer daglicht en een uitbreiding van het uitzicht

De verschillende dakraamsystemen van Velux bieden meer daglicht en uiteraard een uitbreiding van het uitzicht. Als je goed kijkt, kijk je tot de sterren. Daarnaast doet de ventilatie iedereen goed en gaat het wooncomfort net als het werkklimaat nadrukkelijk omhoog. Je kunt uitstekend werken met de verschillende dakramen omdat de dakramen met koppelgootstukken naast elkaar of boven elkaar gemonteerd kunnen worden. Velux zou Velux niet zijn als het van de meest gebruikte combinaties geen standaard pakketten zou aanbieden. Maar je kunt uiteraard ook helemaal zelf het voor jou perfecte daglichtsysteem samenstellen.  Bij een Velux dakraam hoort ook de speciale Velux raamdecoratie en zonwering, De decoratie voor de ramen en de zonwering passen altijd uitstekend, bieden een fraaie uitstraling en hebben een lange levensduur. Ze passen bovendien op alle dakramen van Velux, hoe oud die dan ook zijn. En zo biedt Velux elke keer weer iets bijzonders.