Waarom kiezen voor een haag van de Taxus Baccata..?

2 min gelezen

Waarom moet u nu eigenlijk kiezen voor de Taxus Baccata als ‘haagplant’. Het heeft toch altijd een beetje het gevoel ‘Wij van wc eend adviseren wc eend’, maar toch willen wij (TaxusTopper) u graag informeren over de kwaliteit van Taxus Baccata als haagplant. Onderstaand brengen wij de belangrijkste voordelen van een taxushaag in kaart. En wanneer we u hebben kunnen overtuigen, bestelt u de Taxus Baccta natuurliik bij ons; Taxus Baccata bij TaxusTopper; Scherpe prijs, Snel in huis, rechtstreeks van het veld!

Taxus Topper

  • Altijd (winter) groen, dus altijd een mooie, groene en vooral ook dichte haag.
  • Een taxushaag is zeer onderhoudsvriendelijk, groeit praktisch overal en kan helemaal teruggesnoeid worden. Een krachtige, sterke plant en dus ideaal en vooral ook betrouwbaar als haagplant.
  • Een Taxus kan heel oud worden, u kunt dus lang genieten van uw haag en op het gebied van prijs – kwaliteit dus een interessante investering.
  • Een Taxus laat zich goed (periodiek) snoeien, ideaal dus wanneer er een sterke vertakking gewenst is. Daarnaast kan er een lange periode van het jaar gesnoeid worden, u hoeft hier niet de vakantie voor aan te passen!
  • De Taxus Baccata is een langzame, maar goede en sterke groeier, ideaal voor een haagplant.
  • De Taxus Baccata vertakt goed en sterk. U kunt dus uitgaan van een mooie volle haag, een goede eigenschap van een haagplant uiteraard.
  • Taxus Baccata is een vriendelijke haagplant, oftewel t.o.v. veel ‘directe concurrenten’  prikt deze niet.

Hebben wij u kunnen overtuigen? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat u verrassen door de voordelige prijzen.  Wij leveren topkwaliteit Taxus Baccata, direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs. Naast de laagste prijs garantie bieden wij ook een super garantiebeleid met een aangroeigarantie van maar liefst 1 jaar wanneer wij het planten verzorgen en van 3 maanden wanneer u het planten zelf realiseert.