Dekbedovertrekken voor een voordelige prijs

2 min gelezen
Bed

Ben je op zoek naar voordelige dekbedovertrekken dan ben je bij Smulders Textiel aan het juiste adres. Smulders Textiel is een bedrijf die handelt in dekbedovertrekken en nog veel meer wat met textiel te maken heeft. Ze hebben dekbedovertrekken van verschillende merken op de website staan. Deze merken hebben de beste materialen en hebben een hele goede kwaliteit voor het geld dat je betaalt. Verder hebben ze een enorme collectie waar je uit kan kiezen. Ze hebben 2881 verschillende dekbedovertrekken waar je uit kan kiezen. Dus je wordt vrijwel verzekerd dat je hier kan vinden wat je zoekt.

dekbedovertrekken

Meer dan alleen dekbedovertrekken

Ze hebben een grote collectie aan alles wat je op je bed kan leggen. Ze hebben matrasbeschermers, Hoeslakens, Dekbedden, Dekbedovertrekken, Hoofdkussens, kussenbeschermers, kussenslopen en sierkussens. Zo heb je alles voor je bed op 1 plek en betaal je ook maar 1 keer verzendkosten. Deze zijn boven de 50 euro ook gratis. Verder heb je de bestelling de volgende dag al in huis als je deze voor 1 uur ‘s middags besteld. De keuze van een dekbedovertrek is essentieel voor de rest van je kamer. Het kan sfeerbepalend zijn. Verder kan het de basis kleurencombinatie van de hele kamer bepalen.

Bed

Over Smulders Textiel

Smulders Textiel is een familiebedrijf die door de jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven. Inmiddels is het al toe aan de 4e generatie van de familie. Op het moment wordt het gerund door 2 generaties tegelijk. In 2006 zijn ze uitgebreid met een kleinschalige webwinkel  die nu is uitgebreid naar een professionele shop. Het bedrijf werd opgericht in 1927. Ze begonnen met het rijden door de stad met een kar waaruit je lakens en dekbedovertrekken kon kopen. Dit doen ze nu al lang niet meer en zijn nu 1 van de grootste van Nederland.