Een bad van solid surface? Gewoon op Sanitair33.nl!

2 min gelezen

Wanneer je een bad zoekt van solid surface, zoek dan niet verder! Solid surface baden voor de beste prijs; Sanitair33.nl. Het aanbod bestaat bij Sanitair33 echter wel alleen uit vrijstaande baden. Wel zijn er vele verschillende vormen leverbaar van de vrijstaande solid surface baden. Je kunt kiezen uit 20 baden uitlopend van baden met een vierkante vorm tot een bad met een eivorm. Bekijk de collectie van de verschillende soorten baden en concludeer welke bad jij binnenkort gaat toepassen in je badkamer!

Sanitair33

Wordt solid surface de vervanger van keramiek sanitair? De kans is groot dat solid surface gaat concurreren met keramiek sanitair. Echter moet er nog wel wat gedaan worden met de prijzen van solid surface. Bij Sanitair33 kun je het aanbod van solid surface sanitair al erg goedkoop krijgen, maar het moet gelijk gaan zitten met keramiek sanitair. Of dat mogelijk is, weet ik niet. Het is namelijk zo dat solid surface een duurzaam materiaal is, en dat is nou eenmaal een stuk duurder dan keramiek/porselein. Qua kwaliteit is solid surface veel mooier en beter. Solid surface heeft een gladde oppervlakte, keramisch sanitair is niet glad. Wanneer je beide materiaal naast elkaar legt, zie je meteen het kwaliteitsverschil.

 

Sanitair33.nl is een webwinkel die zich vooral richt op uniek sanitair. Zo vindt je in het aanbod sanitair zoals solid surface wastafels of een zwart toiletpot. Dit betekent echter niet dat het ‘standaard’ sanitair niet leverbaar is bij Sanitair33. Je kunt bijvoorbeeld de witte toiletten of de ligbaden erg goedkoop verkrijgen. Wil jij meer informatie over Sanitair33? Bezoek dan zeker snel de webwinkel. Daar staat meer informatie over de werkwijze van Sanitair33, producten informatie, contactgegevens, adres showroom en veel meer andere bruikbare informatie. Waar wacht je nog op? Bezoek de webwinkel en bestel goedkoop sanitair!