Een warme tuin in de koude winter

2 min gelezen

We dachten dit jaar dat het er nooit van zou komen, maar de winter staat nu toch echt bijna voor de deur. Niet echt het seizoen om nou eens lekker in de tuin te gaan zitten, dacht u? Niets is minder waar. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de winterbarbecue, die aan populariteit wint. Maar zelfs als u niet van dit soort nieuwerwetse fratsen houdt is het misschien een goed idee om u juist in deze maand te verdiepen in al het moois dat tuinverlichting te bieden heeft. In die donkere maanden is het natuurlijk belangrijk dat eventuele tuinpaadjes of opritten goed verlicht zijn. Maar wat is er ook mooier dan even naar buiten te gluren, door uw ramen, en daar in uw eigen tuin een prachtig lichtplan te zien schitteren? Laat die koude, en toch op het gebied van gezelligheid oh zo warme, dagen maar komen!

Verlichting voor extra sfeer

Maar wat wordt u lichtplan? Dat is natuurlijk helemaal aan, u raadt het al: u. Waar houdt u van, welke stijl zien we terug in uw tui en misschien zelfs huis, en bent u meer van de nostalgie of de moderniteit? Die laatste tegenstelling is overigens direct een uitstekend startpunt voor de zoektocht naar de juiste tuinverlichting voor uw buiten. Wanneer u houdt van een modern interieur, en dit ook in uw tuin te zien is, doet u er goed aan strakke tuinverlichting aan te schaffen, zonder al teveel tierelantijntjes. Bij een webwinkel als Lichtdiscounter.nl vindt u deze strakke lampen en lichten van bijvoorbeeld het betrouwbare merk Philips, voor de scherpste prijzen. Bent u meer van de nostalgische Anton Pieck-plaatjes, met sfeervolle lantaarns in de kraakverse sneeuw? Ook dan geen zorgen. De webshop biedt u ook een ruim assortiment aan ouderwetse lantaarns en zelfs lampen met een verroeste look.

Een hele serie of een stuk of twee

Wanneer u de voor u mooiste lampen hebt uitgekozen is het zaak om te bekijken hoe u uw tuin op het gebied van verlichting in wenst te richten. Zijn twee mooie grote lantaarns wat u betreft genoeg, of zou u graag willen dat de hele tuin u toe schittert in het donker? Wanneer dat het geval is, bent u bij Lichtdiscounter.nl aan het goede adres: de webshop verkoopt vaak verschillende lampen van eenzelfde serie. Véél verschillende verlichting zelfs. Neem gauw een kijkje, en laat u inspireren. Voor de donkere dagen echt aanbreken…